FRÅGESTUND

SVARAR NÄR JAG KOMMIT HEM FRÅN NEW YORK!

 


bybye

Nu sätter vi oss snart i bilen för att sedan åka till landvetter flygplats där flyget till paris väntar, från paris tar vi ett flyg till New York. Updatera kommer jag att göra, men vi kör en frågestund sålänge!
Hoppas ni får en toppenvecka, så hörs vi!
HUGS


Lodnon 08


INTERNET

OJ, såg att inlägget jag publicerade tidigare idag låg i utkastet... internetet har inge funkat ikväll tyvärr :(
Men en glad nyhet är att vi troligen kommer kunna ha internet på hotelet, så att jag ska kunna updatera direkt från new york i veckan, topppen! :D

Nu måste jag lägga mig om jag ska orka upp imorgon, men jag tror jag hinner blogga lite imorgonbitti innan vi åker!

KRAM PÅ ER

 


TAGGAD!

Hej mina vänner :)

Nu har jag precis kommit hem från en promenix med Nine, känns som de ända jag gjort idag är att promenera haha. Men gud vad skönt väder... lägg på några grader till och lite mer sol så har ni vädret i NY, najs !

Har precis packat klart allt nu, lagt fram kläder jag ska ha på mig och sitter nu och väntar på att klockan ska bli tillräckligt mycket så att jag kan gå och lägga mig och vakna upp imorgon haha :) LÄNGTAR!

Nu ska jag ta och äta lite mat, vi hörs om en stund!

min bloggmail som några av er undrar över: [email protected]

 


ChillDay

Godmorgon på er!

Nu sticker jag iväg till skolan, har temadag idag så vi håller på med något företagsgrej. Så dagen blir inte så lång :) Efter skolan sticker jag ner till äborg och solar en sista gång innan jag sticker till NY.
Men vi hörs i eftermiddag!



kör på fläta i håret idag!


WeatherInNewYork

Ungefär såhär kommer vädret se ut i veckan, helt okej med 21 grader på måndag ;)
Kommer dit på onsdag, och kommer hem tisdageftermiddag(trorjag), Så de är ju verkligen helt okej väder! Skönt med lite varmare temperatur :)


NewYorkShopping

Kollade upp lite priser i new york och ett par converse kostar ca 280 kronor, hur gött som helst :)


bild:google


HM summeroufit






alla plaggen hm.se


Comment...

fyfan vad kasst, du har uppdaterat en gång om dagen de senaste dagarna. brukar gilla din blogg å läsa dn varje dag, tycker det är en bra blogg. men nu har du sjunkit lågt. du säger att du har annat å göram, mne om du prioriterar din blogg så kan du ju säkert hinna med annat också. tyvärr så får du ju ta konsekvenserna utav det också. folk kommer sluta läsa din blogg.. sorry

svar: Jag är ledsen om jag gör dig besviken då du läser min blogg varje dag. Men om du föreslår att jag ska släppa allt jag har för händer och fötter, och inte ha något liv så att du ska ha en blogg att läsa varje dag? Då vet jag inte riktigt om det här är den "rätta" bloggen för dig att läsa.....

 

Det är så att jag har ett liv, i helgen har jag haft med min goa kompis till götet, ska jag bara skita i henne och sätta mig och blogga istället? Njaee.

Sen har jag även sagt att när jag kommit hem från New York så kommer updateringen bli betyyydligt bättre då jag har en egen kamera, så jag kan liksom använda den när jag vill osv....

 

Hoppas iaf att jag har några läsare som förstår mig. HUGS


Dagens fråga 26-27-28/3

Jag tänkte fråga vad du har valt för linje på gymnasiet och vad du vill satsa på för karriär i framtiden? samhäll, jag vet inte än..

kan du inte göra några vår/sommar outfits från hm? jo absolut :)

tycker du vita ray bans är snygga? ja helt okej!

Hur gör du för att hålla huden fräsh och fin? tvättar alltid bort sminket på kvällen innan jag går och lägger mig, smörjer in mig med hudkräm varje gång jag tvättat mig. Använder inte fundation och om jag får en finne så tar jag på finnmedel med en gång!

Använder du olika typer av lermasker, ansiksånga eller peelingar lr liknande? nej, eller det kanske händer någon gång ibland :)

Hur ofta äter du godis? När jag känner för det.

Vad använder du för parfym/deoderant? naomi campbell, ldb

Hur gammal är hugo? 2 år i april :)

Tips på rolig praktikplats i thn? hmm, jag praoade på gina tricot i 9an, de va faktiskt roligt. Även prao på sjukhus näl-röntgen var skitroligt :)


Hur blev du dansledare? Jag pratade med chefen på medborgarskolan :)

Använder du värmeskydd när du fönar håret? isåfall vilket märke? nej tyvärr, ska dock införskaffa mig ett.

favorit film? hm, avatar tror jag.

bästa och sämsta ämnet i skolan? bästa: svenska, so, idrott. Sämsta: matte, fysik

Varför säger du inte din vikt? varför skulle de påverka läsarna mer än när du skriver att du tränar och äter nyttigt? så du menar att de inte skulle påverka? vi ser på din kropp och du ser sund och friskt ut, ingen undernärd typ. Så varför all denna hemlighet runt vad du väger när du är öppen med ALLT annat runt om de? är just vikten ett känsligt ämne för dig eller? Det är min vikt, min personliga sak. Och som du skriver, så skriver jag om i stort sett ALLT annat. Jag kanske vill ha något för mig själv?

Tänker du köra på magtröjor i sommar? och vad tycker du om den trenden? jag gillar verkligen trenden, och jag tror att jag kommer köra på de i sommar :)

vart praoade du när du gick i 8an? är det något att rekommendera? dagis.. jag älskar ju barn så om du gördesamma så tycker jag verkligen att du ska göra de. Jag praoade på den avdelning som har yngst barn 1-3 år, helt kär blev jag! haha

vad dansar du förnått? jazz/show

när har du påsklov? vecka 14.

hur många läsare har du varje dag? mellan 950 och 1200 :)


....

Mycket nu, har lite annat att tänka på.. och nu MÅSTE jag sova! Så vi hörs imorgon, :)

PUSSSSSS

 


Dear Readers

Igår när jag var inne på stan med amanda och mimie på kvällen, så kom det fram några söta läsare! Jättekul att få höra att ni gillar min blogg, sådär i verkligheten haha :)
De gjorde min kväll!

PUSSSSS


Busy

dålig updatering jag vet... Men amanda har varit här i göteborg och vi har haft mycket annat roligt för oss, därav den dåliga bloggningen :)

Men idag har jag inga planer förutom plugg, ska ta och packa ihop mina grejer, sen gå ut på promenix med hugo, sen blir det väl tillbaka till trollis! Lite bilder från kvällen kommer senare också hihi.

Fortsätt ställa Dagens Fråga i inlägget 26/3

HUGS


Rain

Godmorgon kära vänner!

Dålig updatering igår men jag hade annat för mig. Nu ska jag sticka in till stan och möta amanda som ska vara med mig här i billdal resten av helgen :) NAJS!

Vi hörs när jag kommit hem :)




26/3


Taggad Till Tusen!

Godmorgon sötnosar!

Då var man fixad och klar, och nu ska vi springa ner till älvhögsborg för att möta upp tjejerna i klassen. Volleyboll hela dagen, sen direkt till göteborg. Så jag updaterar senare i eftermiddag igen!

PUSSSS


Great Evening

Hej mina goa läsare :)

Efter en riktigt mysig eftermiddag/kväll med nine ska vi nu krypa ner i säng :)
Solning och promenix med hugo har stått på kvällens schema, samt dans.

Imorgon väntar volleybollfinal... Nästan alla trollhättans skolor ska vara med och tävla om vem som är bästa volleyboll-laget. Vet inte hur det kommer gå för min klass, vi har alltid kul och självklart kommer vi satsa, och jag tror att vi kommer lyckas riktigt bra. Gooooa tjejer i min klass :)

Men nu ska vi nana, hörs imorgon! hugs


Dagens Fråga 25/3

Vad skulle du helst välja av:
1. Vara jättetjock men ha ett vackert ansikte
eller
2. Ful med ''perfekt kropp''.
jättetjock ´vet jag inte. Men former och ett vackert ansikte skulle jag klart välja :)

vilken mascara använder du? loreal

vart dansar du, Medborgarskolan / Kulturskolan? Och vad för dans? medborgar skolan, jazz/show

Gillar du idrott iskolan? ja, jag tycker de är skitkul:)

Fick du MVG i nåt ämne i julas, om ja så vad? nej tyvärr. Lyckades slarva bort mitt enda mvg...

Hur gick det i eng nationella skriftliga för dig?de gick jättebra:) 

Varför gillar/andvänder du inte foundation?
jag får dålig hy av de.

Kan du tipsa om vart man kan hitta prisvärda och ljusa + slitna jeansjackor? hm

vad tycker du om gröna ögon? jag har själv gröna men har lite svårt för dom.. tänkte fråga vad världens finaste tjej tycker?...  tack va söt du är :) Jag gillar gröna ögon, själv har jag lite grönmilerade :)

kläder som du lägger ut och tipsar om som är snygga, från modekungen exempel, köper du några av dom plaggen själv eller är det bara för oss läsare? om ja, köper du mycket kläder? det händer att jag köper kläderna ibland, men inte ofta!

vart finns den "gamla" dansvideon? hittar inte den i "video-kategorin". du får trycka in på videkategorin och längst ner på sidan så finns det en länk till "tidigare inlägg" men den länken syns inte. Så du får dra runt med pilen lite där nere så hittar du den :)


Modekungen

Riktigt snygg sommaroutfit från modekungen.se



Toorsdag!

Nu sticker jag till dansen och sen blir det solning :) Sen kommer nine hit, mysigt värre. Men jag updaterar om någon timma igen!


Shoes shoes and shoes

Alla skorna är från modekungen.se


25/3


Schooltime

Efter att ha druckit upp mitt underbart goda kaffe ska jag nu dra mig bort mot bussen för att åka till skolan. Vi hörs när jag kommit hem i eftermiddag. Ha en toppendag alla gooa läsare :)


Dagens Outift 25/3



tshirt:åhlens, kofta:hm, jeans:cheapmonday, jacka:monsoon, skor:hm


Dagens fråga 24/3

vad har du för örngott på din kudde? haha, jadu. Svartvitt-blommigt :)

bästa killkompisen? Oj, asså jag har så fruktansvärt goa killkompisar! Fler en tjejkompisar faktikst. Men jag tänker inte peka ut någon speciell. Ni vet vilka ni är, och ni är guld värda!

några tips på hur man blir lika söt som du? hihi söt du är!

vem är din bästa vän?beskriv din bästa vän med tre ord. Nine, GENOMsnäll, omtänksam och oslagbar! + att hon är väääldigt söt!

Hur stylar du ditt hår till vardags? jag gör istortsett ingenting, mittbena och volume master. 

Hur stylar du det till fest?
Ungefär likadant haha.

När kommer filmen när du/din grupp dansar? när jag kommit hem från new york :)

Vad andvänder du för mascara? loreal

har du ingen "gammal" dansvideo vi kan få se? kika in på kategorin "video" så hittar du den lite längre bak :)

är erat volleyboll lag bra? ja helt okej. Vi kämpar och har fruktansvärt bra lagkänsla!

har du någongång fått IG? Aldrig som slutbetyg men jag har ju fått de på något prov sådär :)

Urban Outfitters


Denna grymma affär finns i New York, gissa vem som kommer shoppa där?


24/3


Wednesday

Hejsan hoppas :)

Har precis sagt hejdå till mina kära vänner som var hemma hos mig och tränade dans idag. Ska nämligen dansa inför våran idrottslärare, och betygsättas. Det kommer bli awsome :)

Nu ska jag ta och äta lite tacos, för ovanlighetens skull, haha. Sjukt gott är det iaf!
Vi hörs senare. hugs

skönt att snön snart är borta, eller vad säger ni?


ONE WEEK

Idag är det exakt 1 VECKA, tills vi åker till New York. Helt sjukt vad snabbt tiden går, men det ska bli så sjuuuukt roligt!


Insperation?

Hej mina kära vänner :)

Lånade ut min dator till syrrans boyfirend Erik, så jag kunde inte updatera så bra.
Morgondagen startas med idrott, vollyboll träning inför fredag gött!, sen blir det nationellt prov i engelska, inte sugen för 5 öre! Menmen..

Jag vet att bloggningen inte är på topp men jag har ingen insperation tyvärr, försöker blogga så gott jag kan. Men om nästan exakt en vecka åker jag till New York, och efter det blir det grym bloggning för min del haha. Har ju egen kamera då, så det kommer bli betydligt lättare :)

Men nu måste jag sova, och samla upp krafter för morgondagen!
Godnatt, pusss!


Dagens fråga 23/3

hur gamla är dom i din dansgrupp?
är det bara tjejer som går där?
har två dansgrupper, tonår i båda grupperna :) Just girls!

Vilka 8 plagg tycker du är absolut ett måste för sommaren?  Tightsshorts, oversize linnen, randiga toppar, jeansshorts(gärna höga), kavaj, skinnjacka, converse, pilot- solglasögon.

Hur ofta äter du? Och vad? När jag är hungrir, beror på vad jag känner för :)

lista dem 5 godaste keldasopporna med den godaste först. 1.mediterranean tomato 2.oriental curry 3.chicken carib 4.tomat 5.thaisoppa

vilket datum fyller du? 5 juni

Vad är de för dansklipp alla tjatar om? jag ska filma när jag dansar.

vad tycker du om kissie? me no like
vad tycker du om kenza? Inget fel på tjejen, alls! Gillar hennes blogg och man kan ju inte undgå att hon är väldigt vacker :)

lägg ut mer bilder på smycken så man får lite idéer. Då fixar jag de :)

använder du alltid lite kajal? Ja, nästan alltid :)


Tuseday

Hejhallå :)

Nu har jag återhämtat mig från dansen, gick jättebra, men nu är jag trött! Snacka om att det är hektiskt på tisdagar, när man går i skolan och ska hem, ut med hunden, sen dans, och är inte hemma föräns runt 7tiden.

Nu ska jag ta och gå bort till ica för att handla lite mat, mor är inte hemma så man får stå för allt själv. Så är det med de. Men jag hör av mig när jag kommit hem igen :)



Dancetime

Måste springa till dansen, updaterar när jag kommit hem :)

Förresten jag vann outfittävlingen på georginas blogg! TUUUUSEN TACK till er som röstat, ni gör mig toppenglad :D
PUSSSSSS



här har ni länken till georginas blogg ---->blogglänk<----


23/3


Uselt

Ja, updateringen har varit usel idag, men jag har inte haft EN ledig minut över, så jag ber om ursäkt för de!
Menmen, jag har haft fullt upp somsagt. Nu har jag inga mer läxor denna vecka, så jag har en massa fri tid att uppdatera, i promise!

Angående filmningen av min dans så ska jag fixa det när jag kommit hem från new york, om exakt 2 veckor. För jag ska troligen köpa en nyare variant av canonkamerorna, en sån man kan filma med, så därför får ni vänta tills jag kommit hem helt enkelt :)

Nu ska jag ta en kopp te innan jag går och lägger mig, hur trött som helst!


Och vinnaren är....

...9a på strömslundsskolan! Jajjemen, tjerna i 9a vann och gick därför vidare till den stora vollyboll tävlingen mot alla skolor i hela trollhättan på fredag, någon av er som ska vara med? :)

Skitkul verkligen, och som vi kämpade!

HUGS


VollyBoll

Ohyeah mina vänner, idag är det vollybolldag med 9orna på strömslundsskolan och 9orna från paradisskolan, gissa vem som kommer vinna? Strömslundsskolan såklart!! haha.
Är väl hemma runt 3-4 så jag updaterar då :)

Hoppas ni får en toppendag! PUSSS


GODNATT

Nu hoppar jag isäng, vi hörs imorgonbitti!

Tack för alla goa kommentarer, ni gör min dag! Blir verkligen superglad!

Massa kramar till er gooooa läsare.


Dagens fråga 21/3

Vad passar till en jeansväst? enkla kläder, vit tshirt o tights typ.

Har du något bra tips på hur man an slippa att bli röd i ansiktet? Blir nämligen väldigt lätt de? om du menar när du solar så föreslår jag att du solar kortare tid.

Vad tycker du om bruna skinnjackor? hot !:)

Ungefär hur många unika besökare har du per dag? runt 1000 unika besökare om dagen

vad har du för sommarplaner? sommarjobb? isåfall vart? jag har inga planer alls. Ska kanske åka utomlands med familjen i början av sommaren, men inget klart :)

Sett att fler frågat om detta tidigare, men kan inte du visa hur vig du e? hur ofta stretchar du? jo det ska jag fixa. Så ofta jag kan.

Vad kan man ha till spetsleggins? Stor tshirt, converse och skinnjacka!

svarar du på kommenterar? ja ibland
varför är du så snygg? hihi söt du är!

hur fixade du den fejkade sidecuten som du hade häromdagen? det var grymt snyggt! jag kammade istortsett allt hår på en sida och fäste med hårspännen back i nacken :)

Hej, jag tycker du har så himla fin hårfärg! Hade du brunt innan och hur fick du det till den färgen du har idag? jag hade jättemörkt hår innan, gick till en frisör och slingade det. Sen har det solblekts :)

hur ofta tvättar du ditt hår? Nästan varje dag.

har du så platt hår eller plattar du det? jag har platt hår :)


HERREGUD!

Ååååh herrrree, har suttit i flera timmar och bara skrivit på den jäkla fysiken, o nu är jag äntligen klar! Skööön känsla :)

Nu ska jag ta och packa alla grejer som jag ska ha med mig till mamma :) Hörs om en stund! Då svarar jag också på dagens fråga!


saknar sommaren!


FeelGreat

Hej mina vänner :)

Nu har jag ätit lite mat, och ska nu sätta mig och plugga. Känner mig riktigt, riktigt hurtig!
Gick ju ner till stan förut, sen solade och sen gick hem igen. När jag kom hem stack jag ut med familjen på ytterligare en promenix. Så nu känner jag mig riktigt duktig haha.
Men somsagt plugget väntar, så jag måste fixa detta nu, hörs senare!

 


BlackAndWhite


21/3


BeautifulMorning

Godmorgon alla goagoagoooa läsare!

Vaknade precis upp efter en underbar natts sömn, och känner mig riktigt utvilad, Är verkligen på toppenhumör också! Ska nu dra på mig mjukiskläderna och dra mig ner mot stan för att sola. Först blir det en kopp kaffe så jag får lite mer energi :)

Men vi hörs när jag kommit hem igen :)
PUSSSS!

saknar hugo!


ComeOn!

Komigen tjejer och killar, gå in och rösta på mig nu !:)


Gå gärna in och rösta på mig här ---> Outfittävling-georgina<---
Jag är nummer 2 :)


Tooo fast

Hejsan!

Kom nyss hem från en mysig kväll hemma hos Nine, tillsammans med Filip och Henri. Satt bara och pratade och hade det allmänt gött. Sen slog det mig att det är lördagskväll, förstår ni hur fort helgen går? urs

Så imorgon har jag bestämt mig för att inte sova bort hela dagen! Ska gå upp klockan halv 10-10 för att sedan dra mig ner mot stan med nine för att sola och sedan ta en promenix, sedan hem och blogga/plugga. Låter som en härlig dag i mina öron.
Men nu är jag sjuukt trött, så jag tror att jag ska ta och krypa ner:)

Vi hörs imorgon sweeties. hugs


Modegallerian.se

Dessa snygga grejerna är från modegallerian.se



Photo


Ringar från....

...modekungen.se. ME LIKE!


Goodday!

Åh vad jag är på toppenhumör :) Älskar när det är fint väder ute! wunderbar.
Ska nu ta dagens tredje kopp kaffe, känner inte att det är ett måste  men det är goott!
Men vi hörs om en liten stund igen :)
hugs


Walk!

Sådär, då har man haft en mysig frukost med bröderna Gråsjö, och ska nu ta och knyta gympaskorna för att dra ut på en promenix med syster. Skööönt väder ute :) Underbart!
Så vi hörs om en liten stund igen.
hugs


Morning

Godmorgon alla gooa läsare :)

Har nu äntligen vaknat till, sitter och väntar på att bröderna gråsjö med familj ska komma... oj nu kommer dem. Gotta run!

1 VECKA OCH 4 DAGAR KVAR TILL NEW YORK! :D


Dagens fråga 20/3

hur gammal är du och vilken jeans storlek har du? 15 och jag har 26-27

blir inte du glad då du får så många komplimanger?´ jo absolut!! :)

varför använder du inte faundasion? För att de är inte bra för huden :)

Hur gammal är du? 15

tror du verkligen att du kan bli modell? njae, jag har faktiskt ingen aning.

varför är det inte bra att lägga sig med blött hår? de sliter på håret.

tänker du fortf. söka för att bli modell? isf när? Jag tror de, i sommare :)

Comment

Anonym om HAIR:
oj! de är inte så att du såg att kenza hade så för 2 dagar sedan?

svar: Jo, lisaplace hade det här om dagen också, min klasskompis hade det på operan i onsdags, men jag tycker det är snyggt. Har alltid tyckt det varit en lite mer festfrisyr, men det är ju alltid kul att testa något nytt. Eller har jag missat något, kenza kanske tagit patent på frisyren? spänn av!

kram på er!

NineKväll

Nu sticker jag hem till nine för att äta lite godis och bara ta de lugnt :)
Vi hörs senare ikväll!


HAIR

Dagens Frisyr, me like!


Dagens Outfit 19/3


halsduk:zara, jacka:monsoon, topp:bikbok, byxor:hm, skor:hm


Crazy

Hejsan :)

Kom nyss hem från en mysig fika med Amanda, alltid lika roligt att träffa henne!
Såg att jag lagt "liiite" för många "fredags"inlägg haha, cpdator.

kvällen spenderas troligen tillsammas med Nine, lovely!
Men nu ska jag ladda in dagens och ta lite bilder :)
hugs


19/3


Fredag

Tjena mittbena!

Sitter nu i skolan och har teknik, allmänt kul sådär. Min kompis sminkar sig, bara så ni vet! hahahaha.
Nä, nu ska jag ta och vara lite aktiv!
Kör på en lite annorlunda frisyr idag, ni får se senare i eftermiddag :)

PUSSSS!


RightNow

Sitter och kollar tv och har det allmänt mysigt :)



Vote For Me!

Nu är jag med i en outfittävling igen :)
Gå gärna in och rösta på mig här ---> Outfittävling-georgina<---
Jag är nummer 2 :)


Outift kvällen 17/3



skinnjacka:zara, klänning:bikbok, tights:ginatricot, skor:dinsko


Dagens Outift 18/3

vad brukar du äta till frukost? olika, lite fil, knäckebröd typ.

bästa tipsen för plattare mage? träna

kan du inte visa lite mer bilder från operan, typ på hela din outfit osv? Har inte så många mer bilder från operan, men outifit kommer senare :)

Kan du inte visa din outfit från operan? jojjemen, de kommer alldeles strax :)

Hur länge sedan var det du köpte jackan hos Zara , vet du om den kanske finns kvar i butiken?
Vet du om dem har en online shop?
Jag vet faktiskt inte om den finns kvar. Dom har en hemsida som inte fungerar, inte för mig iaf.

kommer ni ha någon uppvisning för dansen? nej tyvärr. Medborgarskolan har bara dansuppvisning i på vintern.

vad tycker du om "skinnhandskar utan fingrar" och hur bär man dom snyggast? Ganska snyggt. Snyggast till ett par tights lr svarta jeans och mörk topp, skinnjacka kanske. Det ska vara en ganska enkel outfit isåfall, annars blir det väldigt lätt to much.

Kan du ge tips på hur man får bort "putmagen"? träna, all träning funkar.

vart kan man hitta affären monsoon? helst i sthlm. Tror bara den finns i Göteborg tyvärr.


Dance

Nu sticker jag ner till dansen! Hörs senare i eftermiddag :)

Ska ta och fixa lite nya bilder där jag dansar snart!


Operan 17/3


I have the best friends in the world!

Tack för en grym kväll, både på operan och bussen, haha!


18/3


Oh Herregud

Godmorgon sötnöss!

Känner mig helt förvirrad, jag vaknade nu!?
Hatar att sova sålänge, så nu måste jag upp o fånga dagen! Plugga en massa och sen ner till dansen :)
Men jag ska självklart blogga också!
Snart kommer lite bilder från operan :)

PUSSS


Mot Operan

Sådär mina vänner. Nu har jag, Evelina och Elin fixat klart oss. Känner mig verkligen elegant om jag själv får säga de haha. Nine, aylin och några till tar med sig deras kameror så ni kan räkna med att det kommer in bilder från kvällen, imorgon :)

Imorgon har jag även studiedag, så updateringen kommer bli betydligt bättre!
Nu måste jag springa iväg (i mina höögaskor)

Blir ca 10 cm längre, alltså runt 185-186 cm lång i de nya skorna! haha.


Thats it For Tonight Folks

Sådär mina vänner nu har jag bara lite kvar att plugga, hoppas att jag klarar franskan imorgon (svåååååårt). Men nu ska jag ta och vila upp mig. Imorgon väntar en tuff dag.

08:10 - skolan börjar och håller på tills....

12:00 - Lunch....

12:35 - matte

13:40 - franskaprov, sedan sluta.

Då ska jag hem till Evelina med Elin och göra iordning mig, äta och lite så. Har cirkus en timma på mig. Sedan möts vi på skolan runt 4tiden för att åka mot Göteborg och gå på Opera. Hemma klockan halv 1 på natten. Så bloggningen kommer suuuuga imorgon, och de suger!

Men jag updaterar efter skolan, hemma hos Evelina :)

KRAMPÅER


Dagens Fråga 16/3

kan man ha tidsinställda inlägg på blogg.se och om hur gör man det? jag har ingen aning. Inte vad jag vet iaf :)

funderar du på att färga håret mörkt igen? du var assöt i det :D kram! tack så mycket. Jag funderar på att göra det till hösten igen :)

har du nått tips för att håret ska växa fortare? eller bli tjockare? Njae, försök att inte slita på det allt för mycket!

Vad gör att du tycker att din syster är så mycket snyggare än dig (enligt dig)? De mesta, men de tänker jag inte sitta o diskutera här, hehe :)

vilken färg hade du när du färgade ditt hår mörkt? jag kommer faktiskt inte ihåg tyvärr.

vad kostade din jacka hos Zara, så nyfiken? 500 kr :)

Har du några pluggtips? Till t.ex matteprov? Jag är en sån som gör saker nån dag innan, inte bra! Jag är tyvärr exakt likadan, så jag har inga tips tyvärr.

Dina fem bästa skönhetstips? Oj va svårt. Jaja, här kommer lite "skönhetstips" (om man kan kalla det så) 1. Sov EJ med smink, 2. Använd EJ foundation, 3. Smörj in din hud med hudkräm så ofta du kan, 4. Sov inte med blött hår, 5. Ha aldrig nagelack som är halvt bortskavet.

du kan lika gärna svara för folk frågar alltid, så har du fått det gjort :) vad är ditt kaloriintag per dag? Nej det tänker jg inte göra :)

kan du gå i dem nya klackskorna du köpte, hur tränar du iaf? yes. Jag vandrar runt här hemma, och så :)

varför all denna djävulska hysterin om din vikt? ät något annat än soppa för fan! Det är inte jag som är hysterisk, de är mina läsare. Jag svarar aldrig på frågorna om min vikt :)

vilken opera ska du på? guys and dolls :)

om du nu köpte din skinnjacka för 149 kr bara när vra det och tror du den finns kvar för 299 kr ? och vart ligger den affären ? :) snygg jacka! jag tror inte den finns kvar tyvärr.


sneak peek

Här får ni en liten tjuvkik på vad jag ska ha på mig på operan imorgon. Ska också ha enkofta med nitar på axlarna och skinnacka :) + nya skorna såklart.

klänningen är mimies och köpt på bikbok för jättelängesen, så den finns nog inte kvar.


Franska

Nu ska jag plugga lite franska... prov imorgon!
Hörs om en stund :)
hugs


New In

Köpte dessa snygga skor på Din Sko förut, ska ju nämligen på opera med skolan imorgon och ska vara finklädd, och kom på att jag inte äger några högre skor. Så dessa fick det bli. Kostade 499 kr. Klacken är 12 cm ;)


Dagens Outfit 16/3

  
halsduk: zara, skinnjacka: monsoon, tshirt:hm, jeans: cheap monday, skor: hm


16/3


Gotta Sleep

Sådär mina vänner, nu har jag pluggat klart! Ska ta och börja dra mig mot sängen. Måste sova. Har nämligen nationellt prov i engelska imorgon, typ halva dagen. Jobbigt!

Men vi hörs imorgon sweeties :)


Nästan exakt ett år sen. Underbart att kunna använda skinnjacka och solglasögon igen!


Dagens Fråga 15/3

tycker du att det är snyggt men tandställning? Det är inte fult :) Lite charmigt tycker jag!

äter du med gaffeln med vänster elr höger? vänster

vad är rusti so du och din syster brukar äta?:) hur lagar man det? potatisliknande saker, som du hittar i frysdisken bredvid pommes frites och så. Man slänger in dom på en plåt i ugnen :)

vad tycker du om bella och tyra show? har inte kollat på de.

kör samma fråga osm dom sa till kenza, paows stil resten av livet eller kissies bröst? ojdå. Själv så diggar jag paows stil, men samtidigt så tycker jag det är snyggt med bröst. Kanske inte så stora. Får nog ta paows stil :)

fattar du inte hur mycket skit det är i den färdiga keldasoppan? tänker du aldrig på hur mycket tillsatseer osv det är i färdig mat? nej det är inte så himla mkt "skit" i de. Herregud!

vad har du för storlek på skoltröjan? large, myysigt med stora tröjor!

vad kostade skinnjackan på monsoon? 299 kronor, men jag köpte den när den var på rea, alltså för 149 kr

har mimmie kenzas skinnjacka? nej hon har en likadan som jag, från monsoon :)

har du photoshop i så fall, hur har du fått det?
Har du köpt eller laddat ner, var har du laddat ner i så fall?
Jag har installerat det med en skiva jag hade hemma. Vet tyvärr inte om man kan ladda ner de lr liknande.

var har du köpt din skinjacka på bilden nedan "ikea bilden" ? Den med dragkedjor på axlarna är från zara.

Fick du nytt besöksrekord igår? nej tyvärr, men det var inte långt ifrån. Endast 20 unika besökare :)

 

 min skinnjacka från monsoon
min andra skinnjacka, från zara. Finns även i brunt!


So much to do

Hej mina kära vänner!

Nu har jag fått i mig lite mat. Blev favorit kelda-soppan, mediterranean tomato. Gottgott!
Men nu har jag tyvärr vääldigt mycket plugg, så vi får höras lite senare :)

Puss sålänge!


Dagens Outfit 15/3

 
skinnjacka: monsoon, pälskrage: hm, tröja: hm, tshirt: att. tights: hm, skor: hm

So tired

Ojojoj vad trött jag är, uppe tidigt imorse. Men självklart så missar jag tåget så jag missar första lektionen i skolan. Men svenskan (andra lektionen) var inställd, som tur var. Så nu ska jag ta och dra mig upp till skolan. Dagens outfit kommer ikväll :)



dagens låt!

Inte så ny kanske, men sååå bra!


15/3


Almost

Nu är det nästan nytt besöksrekord, och det är en och en halv timma kvar på detta dygnet. Så kom igen, nu behöver jag bara ca 100 besökare till haha :)
PUSSS!


Bortskämd? bara lite!

Fick nyss reda på att min pappa ska köpa kameran till mig i New York, hur gött som helst! Känner mig en aning bortskämd men fasen, man tackar väl inte nej?



anledningen till att jag köper den i New York istället för Sverige är för att den kostar ca 4000 i USA och ca 6000 i Sverige!


Iphonepics

Mimie drog upp sin iphone på ikea och fotade lite flashit haha ;)


IKEA

Nu sticker jag till ikea, seya later :)


Som Besatt

Vet inte vad det är med mig. Men jag kan inte sluta lyssna på Salem Al Fakir. Besatt? yes!
Men är han inte underbar?


Vänt På Dygnet

Godmorgon mina kära läsare!

Vaknade för några timmarsedan, tog en långpromenad med hugo och nu sitter jag i en go fotölj och dricker kaffe, har inte lyckats få i mig någon mat än, mår illa! Men vi ska ta en liten tripp till Ikea, jag, mamma och mimie. Får väl bli en lunch där, alltid lika gott. Visst är det något speciellt med ikeas mat??

Menmen, sen blir det hem för att plugga. Ska nämligen stanna här i göteborg idag, så jag tar tåget till Trollhättan imorgonbitti. Får börja träna lite på att åka tåg, kommer ju garanterat åka tåg från Trollhättan tidigt på morgonen dom dagarna jag är hos min far (när jag börjat gymnasie här i Gbg)

Men nu ska jag ta och fortsätta dricka mitt otroligt goda kaffe!
hugs


Laate night

Hello friends!

Kom nyss hem från en go kväll. Startade somsagt kvällen med lite mysig pizzabakning och melodifestivalen med mysigt folk. Sedan så stack jag och mimie till coffe för att säga hej till lite gött folk, och sedan vidare hem till eric, där vi fastnade, och ja.. Jag kom inte hem förräns nu, men trevligt har de vart :)

Nu mååste jag sova om jag ska orka ta mig upp överhuvudtaget imorgon!
hugs


Keep On Walking




Melodifestivalen

Fyyyy vad arg jag är. Sitter och kollar melodifestivalen med Mimie, Camilla och Patrik. Salem Al Fakir skulle lätt vinna!! Skitarg är jag haha.
Vem tycker ni skulle vinna?

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥


I Gotta Feeling...

...That tonight's gonna be a good night

 

Har nu fixat iordning mig lite för en härlig kväll.

Börjar med att baka pizza med Mimie, Camilla och Patrik sedan partej, troligen.

Men vi hörs under kvällen. Ha en toppennight sålänge

HUGS

 


HM-summer

Fina badkläder från hm.se


 

 


Thai

Svinhungrig, så nu tar jag, mimie och mor bilen upp till thairestaurangen för att käka oss proppmätta!
Hörs om en stund.

 


jag och mimie i somras!


AtTheMoment

Sitter och lyssnar lite musik på datorn och bara tar det lugnt. Har ni hört Salem Al Fakirs nya låt som han tävlar med i melodifestivalen? Keep on Walking. Skitgo låt, är väl den ända vettiga låten som varit med i melodifestivalen detta år. Ikväll är det final, ska ni kolla?

Vet inte om jag ska göra det, känns som att det bara blir sämre och sämre för varje år som går.


Hot or Not

pälsmössa, hot or not??


HOT

Hittade denna snyyyygga känningen på nelly.com
Hade inte tackat nej till att äga den!


Sommar

Ligger och kollar ut genpm fönstret, solen strålar in och det är faktiskt riktigt varmt. Men om jag sätter mig upp i sängen så ser jag snön.
Längtar verkligen ihjäl mig tills all snö är borta, när det blir lite varmare, skolan börjar dra mot sitt slut och sommaren är verkligen på gång! UNDERBART


Morning

Godmorgon kära vänner!

Vaknade nyss upp här i Götet efter nägra underbart sköna timmars sömn. Jag tror att sova kan vara bland de skönaste som finns! haha.
Gårdagen spenderades med lite folk här i Billdal. Idag åker jag troligen hem till Trollis igen, men de är tydligen inte 100 nu.
Vi får se helt enkelt!
Men nu ska jag försöaka dra mig upp ur sängen och hoppa in i duschen :)

Seya soon. hugs


Dagens fråga 12/3

ska du färga håret blont igen? nej, inte så blont som på bilderna i några inlägg under iaf.

vad för solglasögon skad u ha i sommar/vår? pilotsolglasögon är någonting som jag kommer använda mig av. Samt mina blåa sweet-solglasögon från junkyard

när åker ni till new york, och hur blir upptaderingenn då? om dryga 2 veckor. 31 mars, jag har inte listat ut hur jag ska göra med updateringen faktiskt... De kommer bli svårt. Får väl hoppas på att jag kan hitta ett bra internetcafé någon dag inimellan, jag är ju "bara" borta i 6 dagar :)

vad ska du köra på för vårskor? converse, kängor

när fyller du år? 5 juni

har du lätt för att bli generad? njae, jo de  har jag väl.

vet du vad du vill satsa på när du blir äldre? just nu har jag ingen aning. Inte mer än att jag vill ha en bra utbildning :)

NICE

Snygga prylar från topshop och modekungen.se



I WANT IT NOW

Orkar inte vänta hela 2,5 vecka innan jag åker till new york och köper kameran. Känner att min blogg är fruktansvärt tråkig just nu, och den kommer bli så fruktansvärt mycket bättre när jag har en egen kamera!!! Längtarlängtarlängtar, hoppas ni står ut :)

 


Tacos

Heejsan svejsan

Då har man landat här hemma i mitt andra hem i Göteborg, trevlans trevlans. Har precis lagat lite god tacos med mina systrar Mimie och Matilda. Gott!
Kvällens planer är.... inga. Men vi får se vad som dyker upp helt enkelt :)

Nu ska jag äta innan jag dör av hunger!
hugs


BLOND!

Hittade lite gamla bilder på mig när jag är blond, jääklar var blond jag var!



12/3


Då var det helg

Hejsan mina vänner :)

Har nu kommit hem från skolan efter lite ärenden på stada. Ska ta och packa ihop de sista nu innan jag drar ut på en kortpromenad med hugo och sedan direkt bort till tåget, för att åka till Göteborg.
Dock blir det ingen långhelg i götet, kommer hem redan imorgon :) Men datorn är med, så det blir updatering iallafall.

Hur skönt är det inte med helg!? LOVELY
Men nu ska jag ta och ta mig något att äta innan jag kilar. Vi hörs om några timmar igen!

PUSSS

hittade en jättegammal bild på mig, blond och lockigt!


HMs snyggaste nyheter

hm.se


dagens fråga 11/3

vad tycker du om att stå och redovisa för klassen? jag tycker det är ganska roligt faktiskt. Men ju större "publik" jag har, desto mer nervös blir jag. När jag redovisar inför klassen så är jag knappt nervös alls, trivs så bra :)

vilka bloggar följer du? lisaplace, min systers, kenza

när du räknar dina kalorier, bruakr du räkna med olja/smör som du steker mat i? nej

favvo ben&jerrys? chocolate brownie fudge

godaste glassen? hägendaz-strawberry cheesecake

glass/godis? godis

katt/hund? båda!

gina tricot/hm? hm!!

vad kmr du speciellt använda för kläder i vår? tights med detaljer, skinnjacka, converse och snygga solgalsögon!

hur kan du få så långt hår, har du några tips? klipp dig inte haha. Och försök att inte platta/locka/föna/tupera allt för ofta, det sliter något fruktansvärt.

har du scenskräck? njae

måste bara fråga, när blir ni klara med er dans så du kan lägga upp en video på den? snart !:)

kan du inte börja lägga in mer bilder på kläder/saker/smycken du vill ha? jo absolut!

favorit tv program just nu? desperate houswifes!

Shower

Hej alla goa läsare!

Kom precis hem från dansen, gick jättebra. Goa tjejer dedär!
Nu ska jag ta och hoppa in i duschen, fixa de sista när det gäller mina kläder(håller på att byta garderob), och sen bara ta det lugnt. Blogga såklart.

 

Min insperation för bloggen är 0, så jag tänkte att ni kunde hjälpa mig lite genom att ge lite tips osv. För att bloggen ska bli så bra som möjligt :)


hugs



11/3


dagens outfit 11/3


skinnjacka:zara stickadtröja:ginatricot tights:bikbok skor:hm


Torsdag

Hejsan vänner !

Blev helt chockad när jag kom på att det redan är torsdag, Det är ju helt jäkla sjukt!
Så idag blir det dans igen, om 25 minuter, så jag har lite småbråttom.
Min kamera är fixad men hittar inte batteriladdaren, haha. Så det fick bli dagens bilder i webkameran, hoppas att ni överlever :)

Men nu ska jag ta och äta lite mat innan jag sticker ner till dansen, vi hörs senare.

PUSSSS


Hot or Not-kavaj

Kavaj, ja det är redigt snyggt enligt mig. En av vårens snyggaste plagg. Jädrigt snyggt att ha till ett par tights eller liknande. Men vad tycker ni? hot or not?

  kavajen är från hm.se


Brunt

Ja... när jag ser denna bilden från förra sommaren blir jag sugen på att färga mitt hår igen. Randigt, solbränd, sol, sommar, brunt hår. Men gräset är ju alltid grönare på andra sidan. Lär väl ångra mig om jag färgar brunt.. eller?
Njae vi får se... tror det blir brunt efter sommaren. Det är ju trots allt väldigt snyggt med ljust hår på sommaren :)


Cloooothes

Yes, kom precis på att jag har slängt ut alla mina kläder på golvet hemma... Har en del o stå i haha. Fy vad det är tråkigt att vika/hänga kläder!
Eller vad säger ni?


J**LA Internet!

Åååh jag blir så arg. Internet funkar inte hemma, så jag kunde inte updatera efter skolan. Men så skulle vi ändå åka till morfar så jag tänkt, "gött, då kan jag ju updatera från hans dator" Men nej, då funkar ju inte internet här heller. Men nu har det fixat sig. Är verkligen ledsen för all dålig updatering de senaste dagarna! Sucks...

Och nu har min kamera gått sönder helt, och min syster är rädd om sin. Så ja, kan ju inte påstå att jag har turen på min sida. Men vet ni vad? Idag är det exakt 3 veckor tills jag åker till New York, och där ska jag köpa en helt egen, sprillans ny systemkamera. Så då kan ni ju räkna med fruktansvärt bra updatering !!:)
Men självklart kommer jag updatera med bilder nu innan också, får helt enkelt försöka fixa min kamera eller låna systers :)

Men nu ska jag ta och packa ihop mina grejer för att åka hem. och då SKA internet funka. Så jag updaterar om någon halvtimma igen.

puss på er läsare, som ihärdigt fortsätter läsa min blogg! Ni är guld värda.


dagens fråga 9/3

När åker du till NY, med vilka och hur länge ska ni vara borta? 31 mars, 6 dagar, men mina barndomskompisar JOhan&Lukas och deras familj, samt frida, pappa och pappas flickvän :)

Vad tycker du är roligast(dans), mordent, jazz eller street? Alla 3 är sjukt roligt :)

snyggaste vårklädplagget? skinnjacka och converse

Hur skulle du matcha ett par ljus rosa converce? nu och till sommaren? tights, söt vit skjorta/blus, skinnjacka :)

vet dina fräldrar om att du och din syster bloggar och om hur tog dom det när ni berättade? haha ja de vet dem. dem ska inget speciellt.

vilken sorts dans dansar du? jazz/show

kan du fråga din syster vilken storlek hon har på sin vit-stickade tröja från gina som hon nyss hade på sig i en dagens outfit? Den satt så bra på henne? medium

det du och din syster åt igår, wook och ägg. hur många äggvitor hade ni för er två? 2 var.

är du 175cm elr 176cm lång? 175

vad tycker du om sammettajts? snygga!!

det är inte kcal i loka/ramlösa right? njae.

Visst har ditt läsarantal gått nedåt de senaste dagarna? Har hört lite rykten om det...
Vad är det uppe i nu?
nej de har det inte. Ligger på minst 1000 om dagen :)

har du haft hellugg någon gång? har du bild på det isåfall? jajjemen :)


TuesdayTV

Jag ääälskar verkligen Tisdagskvällarna på kanal5.
Börjar med dating in the dark klockan 20:00
Sedan är det desperate houswifes klockan 21:00
Och efter de är det cougar town klockan 22:00

LOVELY!




Fika

Efter skolan gick jag och mötte min syster utanför Café slussen, ett nytt fikaställe som ligger bredvid lips här i Trollhättan :)




dagens outfit 9/3

 
kavaj:hm, tshirt:att. tights:bikbok, skor: nilson. Halsband: gamla kedjor jag hittat hemma

GottaRun

Måste springa till bussen!!! Vi hörs efter skolan :) PUSSSSSS


kör på kavaj idag !! :)


9/3


TimeToSleep

Nu ska jag krypa isäng. Imorgon blir det en bättre bloggdag! Promise

Kärlek till er!


StyleByStars

stylebystars.se
Hittade denna snygga klänningen. Snyygg!


Träning 8/3

Powerwalk: 60 minuter

 

 

 


BadBadBad

Hej alla läsare :)

Nu har jag precis käkat lite mat och sitter nu och kollar tv. Anledningen till att jag inte updaterat idag är för att jag kanppt varit hemma, och så har vårat internet krånglat cpmycket! Inte kul.
Men nu har jag några timmar ledigt, så jag får se till att kompensera detta :)

Denna dag har varit ganska skön faktiskt. Efter skolan kom jag hem, och då städade jaglite här hemma, sen blev det promenix med Hugo. Sen har jag ääntligen fått träffa min kompis Helena och ta en fika, de va ett bra tag sen jag träffade henne senast!

Nu ska jag fortsätta kolla på spårlöst!

huugs


dagens outfit 8/3



tshirt:hm, kofta:bikbok, byxor:hm, skor:hm,


MondayMorning

Godmooooorgon kära vänner! :)

Nu har jag vaknat till, det har varit en tuff morgon. Inte de roligaste att gå upp! Menmen, har nu druckit en stor kopp kaffe och gjort iordning mig, så jag är på topp. Ska snart dra mig till skolan också. Inga vanliga lektioner idag, har någon slagstema dag. Nice.
Men nu ska jag ta och skynda mig lite, vill ju inte komma försent :)
hugs&kisses

Lite egobilder så är på morgonkvisten!




Bedtime

Sådär mina vänner, nu är det dags för mig och my dog att krypa ner. Alltid lika mysigt att sova bredvid en hårig hund haha. Men vi hörs imorgonbitti igen, har soovmorgon, lovely!
hugs


jag är sååå sugen på att färga brunt! Men det får nog bli till hösten isåfall.


Mysigt

Hej alla goa läsare :)

Sitter nu i soffan med datorn i högsta hugg och kollar på blåsningen. Sjukt roligt!

Imorgon är det skola igen, ska ha temadag så det blir nog ganska lugnt, så de är ju gött!



Påtal om skola. Så tänkte jag se med er läsare som är i min ålder, alltså ni som har sökt till gymnasie, vilka linjer har ni valt? :)


Svar på Frågestunden !

Hur förvarar du alla dina smycken och ditt smink osv? Vet inte riktigt hur du menar, men jag har mitt smink i en sminkväska som jag flyttar med mig. Smyckena har jag upphängda i min garderob.

Vilket te är din favorit? blackberry, chai, jordgubb, vanilj och forest fruit.

Har du socker i ditt te? Om ja, hur många bitar? Nej det har jag inte :)

När du solar solarium, får du aldrig vita fläckar på t.ex. ryggen då? Hur undviker man det? Jo, men det får i stortsett alla. Det är ju för att de är benen som trycker på de ställena. För att undvika de så kan du vända på dig de sista minutrarna.

När ska du fixa ny bloggdesign? jag vet inte, gillar den jag har nu. Men vi får se:)

Vad gillar du för musik? blandat. Men det är väl Coldplay, the kooks, kent, peter lemarc. Sen gillar jag ju vissa låtar med jason derulo, lady gaga, katy perry, jay-z, beyonce osv.

Favoritämne i skolan? svenska, engelska, och SO

Vad för kläder,färger och skor tror du kommer vara inne i sommar? kolla in på min kategori "clothes" så har du de där :)

Läser du Fokis blogg? nej de gör jag inte.

Vad tycker du om alla dessa storbloggare? jag vet inte, kenza är den enda bloggen av de stora bloggarna som jag gillar:)

Din högsta dröm? oj svårt! Jag har faktiskt inte en blekaste :)

Tjänar du pengar på din blogg? nej tyvärr

Vill du bli storbloggare? ja gärna :)

Kan du några mer språk än svenska? liiite danska, sen läser jag ju engelska och franska i skolan så.

hur tränarman inlåren , alltså fettet? promenader.

älskar din blogg och skulle vara jätte kul att få se nån film där du dansar!? först och främst tack! Jag ska filma de någon gång framöver.

planerar du att sommarjobba? jag vet inte än.

vad vill du jobba med när du blir vuxen? Jag vet inte riktigt.

vilket är ditt främsta intresse? dans

Har du några tips till att gå ner i vikt? undvik sötsaker och rör på dig :) 

Hur får du måånga läsare? ngr tips? Gör reklam på bilddagboken, facebook andra bloggar osv :)

brukar du och erik ( fridas kille) prata med varandra när ni träffas? haha ja de klart.

vilka betyg har du? 6 vg och resten g

vad ska du välja för gymnasium till hösten? samhäll i göteborg, hvitfeldtska.

Är du brun naturligt ellar solar du? solar lite då och då

vilken skostorlek har du & vilken storlek har din syster? jag har 39, frida har 37

Använder du nån rengöring till ansiktet, eller hur får du bort sminket? bara vanlig tvål :)

hur många dans-pass går du i veckan? 2

vad gjorde du igår kväll? Träffade en kompis och kollar film :)

Är du nöjd med din kropp nu? ja hyffsat

Hur ofta tränar du? nästan varje dag.

vad äter du till frukost? fil, knäckebröd, keso, lite olika :)

Är du väldigt populär i skolan? haha, inte mer än ngn annan.

Har du mycket killar efter dig? njae, inte vad jag vet :)

såg neranför på dagens fråga att du inte klippt dig sen förra sommaren... hur har du gjort för att inte få det slitet? jag undviker att föna håret, platta håret och göra sånt som sliter på håret.

hur bra känner du och din systers pojkvän varandra? Vi känner varandra ganska bra. Han har ju trots allt varit i mitt liv de senaste 4 år sen :)

Hur vill du att dina blogg ska vara känd. Vill du vara känd som: Modebloggen, Hälsobloggen,Dansbloggen? svår fråga faktiskt. Kan man välja alla? haha

Kan du inte ta bilder i ditt hus? Så man får se hur du bor? kanske de.

när du gör dina danser hemma. Vart dansar du då? Har du ett helt eget rum elr nått? :O Kan du inte ta bilder? Tyvärr, hade gärna haft ett eget rum. Har ganska stora rum hos min pappa så jag får göra det bästa av situationen.

ska du filma in hela din grupp när ni ska dansa? maybe:)

Vad är det finaste tjej respektive killnamnet du vet? oj vad svårt, det finns många fina. Men tjejnamn jag gillar är Alice, Ella, Tuva. Killnamn, Love, Hugo sen står det still i mitt huvud haha. :)

vilka bloggar läser du? oj, min systers (såklart), kenzas, amandaibland.blogg.se, lisaplace.devote.se :)


SummerOutfit

Topshop                                           monki

bikbok
google


Im back

Sådär mina vänner, då var jag tillbaka efter promenixen :) De är sjukt hur skönt det är att röra på sig!
Denna dag har jag inga planer, ska bara sitta hemma och vara social med familjen.

Just nu sitter jag och mina syster och kollar på dating in the dark. Fruktansvärt roligt måste jag säga.
Men NU ska jag svara på era frågor :)
hugs


WALK

Nu sticker jag&syster ut på långpromenad med hugo. Ska passa hugo här hos pappa ikväll, mamma ska nämligen till stockholm. Så jag updaterar när jag kommit hem :)


Kort Frågestund!

svarar inatt eller imorgon :)
Så fråga på!!!


HMsummer

Snygga glasögon från hm.se ♥


Busy day

Hej goingar!

Sorry för en dålig updatering, men jag blev väckt klockan 9 imorse av far. För han ville ha med mig och syster ut på långpromenad. Så så fick de bli, inte hemma förrän klockan 4, och då direkt till farmor och farfar. Och nu har jag precis ätit tacos, så där har ni förklaringen :)

Dock blir det ingen vidare updatering ikväll, ska nämligen ner till stan. Så jag kommer inte hem förrän senare ikväll. Så därför kör vi en frågestund som jag antingen svarar på inatt, eller imorgon!

HUGS


MOVIE

Sitter och kollar på smala sussi och dricker te med syster & erik :)
Sjukt rolig film, haha. Har ni sett den?


dagens fråga 5/3

är du osminkad ibland? ja, väldigt ofta :)

gör du helst en fredagkväll? party eller bara vara med vänner :)

drömmresa? new york, och de slår ju snart in!

Du dricker ju grönt te, men vilket märke? inte en blekaste

hur tar man bort finnar på bästa sätt? Jag vet faktiskt inte, tyvärr.

blir du ful på bild någon gång? söt du är! Det finns allt bilder haha.

blir du vän med läsare på facebook? ibland

Hur länge har du sparat ditt hår för att få det så långt? hmm, Har inte klippt mig sen förra sommaren.

Hur gör du för att hålla en sådan fin hy som du har? Sover aldrig med smink, smörjer in mig med hudkräm varje morgon och kväll. Så fort jag får en finne så spritar jag den :)

Asleep

Somnade till i soffan och nu är jag helt död. Avskyr att somna sådär, lyckas aldrig vakna till haha :)

Ville bara kika in och säga tack för alla goagoagoa kommentarer!


MONKI

I just love this things!


5/3


PULKA

 


HELG

Nu är det helg, gud så skönt! Har inte något planerat än, men det brukar alltid dyka upp något roligt.

Just nu sitter jag hemma i soffan med min syster. Är vråålhungrig, men jag får vänta med o äta något till pappsen kommit hem :)

Lyssnar på min nya favort låt, Starstrukk med 3OH!3 ft katy perry,awsome :)


Tomorrow

Yes, imorgon är det fredag, sköönt :) Då ska ni få se alla bilder från pulkaåkningen, sjukt roliga bilder :)
Godnatt! KRAM

hittade en gammal sommarbild.


Och vinnaren är!!

Yes, nu har jag räknat ihop rösterna
På första plats:
SARA
 Här har ni hennes blogg --->
SARA<---

Andra plats, goes to....
AMANDA
 Här har ni hennes blogg --->AMANDA<---


dagens outfit 4/3


kofta:hm, tshirt:åhlens att., tights:bikbok, skor: nilson

4/3


HOT

modekungen.se

topshop


SCHOOL

Godmorgon mina kära vänner :)

Har nu fixat klart mig och ska alldels strax springa iväg till skolan. Updateringen kommer väl inte vara på topp idag, men jag ska försöka göra så gott jag kan :)
hugs

Riktig vårkänsla ute, ska nog fasiken dra med mig solglasögonen :)



SovGott!

Nu ska jag ta och krypa isäng! Imorgon har jag dans direkt efter skolan, så jag updaterar under dagen i skolan, och senare på eftermiddag. krampåer!


Dagens fråga 3/3

ser du upp till din syster? jadå :)

om man slutar äta godis/chokald/glass mm (asså andra sötsaker) hur lång tid tar det tills godissuget försvinner? 1-2 veckor.

Jag köpte nyss ett par lackleggins som jag ska använda på en fest. Vad ska jag ha till legginsen? stora stickade tröjor, oversize tshirts, skjortor.

vad är ditt motto i livet? man lever bara en gång.

är det sant att ditt midjemått varit över 67 ellr 68 cm? mätte inte min midja för några år sen. Men när jag gick i 6an kan jag tänka mig att det var någonstans där.

har de hänt att de kommit fram läsare till dig och frågat om de fick ta bild eller något liknande? Det har  kommit fram läsare några gånger och sagt att dem läser min blogg och att dem tycker om den. Men de har aldrig hänt att vi tagit några bilder :)

Food

Lekte kock förut, blev tacosliknande. Riktigt gott, så jag är nöjd! :)


Recept
tortillasbröd, kyckling, tacossås, majs och paprika.

GA

Sitter och kollar på greys anatomy, I LOVE IT!


Later

Bilderna från pulkaåkningen dröjer några timmar, så, sålänge får ni nöja er med en liten film på när jag åkte pulka med klassen för ett par veckor sen. Ni får vrida era huvuden lite :)
hugs


FUN

Hej alla läsare :)

Kom hem för en liten stund sen, asså det var sjuuuukt roligt. Och vi har tagit sååå många roliga bilder, som jag laddar in senare idag:)

När jag kom hem så hoppade jag in i duschen med en gång, fick ont i hela kroppen när jag satte på varmvattnet. Såg att vi inte hade något balsam, så jag hoppade ur lika fort, turen är på topp!! Får helt enkelt ta duschen lite senare, när kroppen har kommit upp i värme, och balsamet är inhandlat :)
Men nu ska jag ta och plugga lite!
KRAMKRAM

FACE


3/3


Sunshine

Goodmorning sweeties!

Vaknade med ett leende på läpparna, solen skiner, och jag har hela morgonen på mig att plugga och bara ta det lugnt. Sen ska jag ta mig upp till skolan för åka pulka med skolan, haha. Sjuuukt kul ska det bli. En fågel viskade i mitt öra att Elin(en kompis) ska ta med sig sin kamera, så vi kan ju alltid hoppas på lite bilder!

Men nu är det så att jag har 2 prov nu, torsdag och fredag. Så jag mååååste plugga! Vi hörs senare!
hugs


Goodnatt

Nu hoppar jag isäng, sovmorgon till klockan halv 1 imorgon och då ska vi åka pulka i 2 timmar, går man i 9an?? haha. Jaja, ska upp vid 9 för att spendera hela förmiddagen till att plugga. Men vi hörs imorgon!

PUSS&GODNATT


DesperateHousewives

Nu blir det säsongstart av desperate housewives, har längtat så mycket :)
Seya sooon

kollar ni på programmet? Vad tycker ni, och vem gillar ni mest? :)


Vote-Outfits

Ändrade mig lite när det gällde antalet tävlande, valde ut top 5.
Så nu får ni rösta på den outfiten som ni tycker är snyggast :)

1 Felicia

 Amanda
3 Georgina
4 Amanda
 Sara


To Fast

Hejsan mina vänner :)

Sitter nu hemma hos Nine och dricker lite kaffe, gott! Ska väl vara här i någon timma till, innan jag drar mig ner till stan. Ska ju somsagt dansa :)

Men jag är hemma runt 7 igen. Så vi hörs då :)

KRAM!

hot or not- headband

Ja detta var myyycket populärt vår/sommar/höst 09, frågan är om det kommer hålla i sig? Känns som om att det börjar komma in på marknaden igen. Jag tycker att det kan vara ganska hot. Men det beror ju helt på vad man har för kläder till de.
men vad tycker ni? hot or not?

bilder:google


Tisdagmorgon

Gooodmorgon mina kära vänner :)

Vaknade för en stund sen, har duschat, druckit kaffe, ringt lite ärenden, och sitter nu och väntar på att min kära Nine ska bli klar så att jag kan börja vandra hem till henne. Blir till att spendera dagen hos henne, ska plugga och ta igen lite snack.
Senare i eftermiddag drar jag mig ner till stan på lite ärenden, och sedan bort till dansen. Dock hinner jag nog inte filma idag, har väldigt mycket annat jag måste prioritera.

Men nu ska jag ta och packa klart väskan, så vi hörs lite senare (när jag är hemma hos nine).
hugshugshugs

 


GNight

Nu ska jag sova, vi hörs imorgonbitti :) hugs!


Dagens fråga 1/3

jag funderar på att köpa ett par svarta lacktights, men tror du att de kommer att vara omoderna snart? Nu till våren vill jag jättegärna ha ett par men tycker du att det är någon idé att köpa ett par nu när de har varit moderna i en så lång tid? Ja det tycker jag att du ska göra. De kommer vara modernt, iaf i vår :)

vart kan man köpa svarta tightsshorts? bikbok

du köpte dina tightsshorts på bikbok? fanns det många kvar? njae, inte så.

vilka keldasoppor tycker du mest om förutom medeterian tomato? oriental curry

är det sant att sötsuget försvinenr om man int eäter sött eller liknande på två veckor typ? yes :)

Hade du några läxor under sportlovet? ja det hade jag.

ungefär hur snabbt har ditt besökarantal gått upp från att du började? ganska långsamt faktikst, men de senaste halvåret så har det bara stigit o stigit :)

tycker du den nya filmen som kmr på bio alice i underlandet verkar bra?  ja, faktiskt :)

I LIKE IT

Modekungen.se


Matematik

Yes, nu har jag pluggat lite franska, och nu blir det matte. Inte det roligaste... men det måste göras !:)
Seya later.



fått hem klasströjan också! Inte de snyggaste trycket, men vad gör man inte för klassen? haha
Sköööön är den iaf! :)


dagens outift 1/3



halsduk:ginatricot, jacka:monsoon, tröja:ginatricot, byxor:hm, skor:nilson
ringar(från vänster): ur&penn, kicks, mormors, ur&penn, ur&penn

Newin

Hittade inget speciellt, fick bli ett svart nagelack och ett rött läppstift :)
Båda från Lindex.
Läppstift: viva la diva, nr 54. 60kr
Nagelack: Depend, svart. 25kr


Bye

Nu sticker jag ut på stan, vi hörs när jag kommit hem igen. Blir väl inte borta så länge :)


OUTFITTÄVLING

Lets go! Kommentera i detta inlägg om ni vill vara med i tävlingen.
Skriv erat namn, bloggens namn och en länk till den outfiten ni ska tävla med.
Senare idag väljer jag ut top 10 som ni läsare sedan får rösta vidare på !:)


LINDEX

Finns så jädra mycket snyggt ute i affärerna nu, speciellt på lindex. Men jag ska försöka att inte köpa något, eftersom jag åker till New York snart :)


1/3


Monday

Hej alla goa människor!

Sitter nu och lyssnar på lite musik, njuter av en kopp kaffe och ska snart ta tag i plugget.

Vet inte vad jag ska göra denna seega dag. Funderar faktikst på att ta en runda på stan nu, de blir nog så. Vi får se om jag orkar dra mig ut i ovädret!
Först får jag se till och plugga lite :)
Vi hörs om en stund igen!
hugs

saknar min nine!


RSS 2.0