Frågestund

Ställ alla frågor här !:) Jag tar även med frågorna som ni ställde för ett tag sen!

PUSSSSSSS


new week

Hej hopp :)

Sitter nu och väntar på att vänner ska börja på kanal 5. Har äntligen gjort klart mina läxor inför morgondagen!
Idag har jag varit otrolig seg, funderar på om jag åkt på en förkylning. Måste verkligen bli frisk för på torsdag åker jag och klassen för att paddla kajak och tälta m.m. Ska bli riktigt mysigt :)

Men nu ska jag bara göra de absolut sista på soläxan, vi hörs senare!

PUSSS

johanna&jag

Starten på ännu en vecka

Jaa, nu är de då måndag och jag sitter här med ett glas fil till frukost... Första lektionen är biologi, sovmorgon till 9, wiiho ;)
Jag måste säga att jag tycker de är otroligt skönt att nästan alla rutiner kommit igång, de är inte riktigt 100% igång än, men nästa vecka så börjar dansen och då börjar de se vanligt ut för mig !

Men nu ska jag dra mig mot skolan.
Seya later


pusssss

 snygg miin eller vad säger ni ?;)

Sleeptime

Hej alla goingar :)

Klockan är nu alldeles för mycket och de är dags för mig att krypa ner, men vi hörs alla imorgon! Tack för alla peppande kommentarer, ni är för goa:)

Godnattpussar till er alla!

jag&mimie

sundayevening

Hejhallå:)

Urs, tanken på att de är en ny skolvecka imorgon är inte lockade alltså! har precis packat mina grejer, igen! Imorgon drar jag till far min igen :)
Imorgon blir de till att sola lite tänkte jag, och så ska jag kila ner till medborgarskolan och få lite papper inför dansen som börjar nu på söndag, yey!

Nu har jag fått in lite bilder från helgen också. orkar inte skriva en kommentar om varje bild så ni får gissa er fram :) hursomhelst, är de helt underbara tjejer!

Någon som har hittat på något roligt i helgen?:)

PUSSSS


Girlsnightout

             


hahaha...

min extremt snygga hund lite tidigare idag;)

 

hugoboss


Im back

Hej alla goa och peppande läsare :)

Vaknade nyss upp efter en djup natts sömn! Undebart. jag åkte hem med tåg vid 8-tiden igårkväll :)
Min mor och syster ville hem tidigare så dom åkte med bil vid 3-tiden. Men jag stannade kvar i Gbg med min syster mimie och hennes vänner :)
Fredagen var en otroligt lyckad kväll! Först va vi 8 tjejer som hade lite förkrök, och sen drog vi vidare till en kille som heter Eric som hade haft kräftskiva med grabbsen, hur som helst så var det en väldigt lyckad kväll/natt :)
Jag ska ladda upp lite bilder från förkröket med tjejerna, fast de får bli lite senare idag :)

Nu ska jag äta lite frukost, plugga lite so, och sen blir de överby o shoppa höstkläder, sen moffisen. Tror inte jag hinner svara på frågorna idag, men forsätt fråga så får vi se när jag svarar :)
Nu skriker min mage!

PUSSSS

videoinlägg/dagens

 Jeansjackan är min systers :)


PUSS

School

Sitter nu på min första lektion i skolan-svenska! Älskar de, men vi har fått den svåraste uppsatsen hitills... ska skriva en krönika om när jag var i Thailand. När jag fick reda på att vi skulle skriva de så tänkte jag , yey! De kan bli riktigt kul! Men nä, sjukt svårt. För man får inte låta de bli som en novell!
Jaja, bäst att återgå till arbetet!

Vi hörs senare :)

PUSSSSS


Goodnight!

Nu kryper jag isäng efter en kväll med sex and the city! Har tyvärr inte kunnat blogga ikväll för att min mamma var tvungen att arbeta och vårat internet har lagt av, så de går bara att vara inne en person åt gången, hmmm. SURT!
Imorgon slutar jag lite tidigare än vanligt, och är hemma vid halv 1 :) då blir de till att packa, och så ska jag förståss blogga lite också. Sedan bär det av till the lovely gothenburg ! Troligen så åker jag hem redan på lördageftermiddag, men man vet aldrig. Planerna kan ju ändras :)

Nä nu väntar en varm och mjuk säng, så vi hörs senare !

PUSSSSS


Torsdag

Hej hallå :)

Efter en mysig middag med syster så sitter jag nu och degar i soffan :) Skolan idag har varit helt okej, och läxorna är fixade o klara !
Imorgon bär de av till Göteborg igen, härligt de ! Vet itne riktigt när jag kommer hem igen, antingen lördag eller söndag, men vi hörs ju innan de :)

Så vad tycker ni om mina idéer inför bloggen? Hjälp mig gärna :)

Nu ska jag prata lite med min mor som precis kom hem!

puss sålänge


ännu en !

hehehe

dagens 26augusti


halsduk: ginat
kofta: hm
t-shirt: hm
tights: mq
skor: hm(glömde dom på bilden)

Onsdag

Hej allihopa :)

Kom nyss hem från skolan, fick sluta lite tidigare idag :) Nu ska jag diska, sen plugga, sen promenix, sen plugg igen, men jag ska allt hinna med lite bloggning också :) I promise!
Har en ganska rolig uppgift i skolan, ska välja ett valfritt företag som jag ska skriva om och redovisa, ska lägga ner megamycket tid på de och så. Tycker de ska bli skitkul:)
Men nu ska jag diska, skriver om en liten stund igen!

PUSSS

Tisdag

hej alla goingar där ute:)

Jag vill bara säga tack till er som läsare och stöttar min blogg :) och för alla goa kommentarer som gör min dag! Sitter nu vid tvn och är allmänt seg, helst vill jag bara sitta kvar i soffan och zappa bland alla kanaler, men nej... nu ska jag städa min systers rum haha! Blir till att sätta på en grym skiva, har inte bestämt mig än ;) och så blir de till att städa, jag ska damsuga, skura, damma, packa ur fridas väskor som hon haft i strömstad och grekland, samt packa in alla rena kläder i hennes garderob. Förstår ni varrför jag gör de? nä inte jag heller haha!
Sen blir de lite pluggning för en gång skull :)
Men jag hör av mig lite senare!

PUSSSS


Monday

Hej allihopa:)
morfar och träffa min kusin och hennes bebis :) och nu äntligen hemma! En otroligt mysig dag, och för mig va de första riktigt skoldagen! Fått mina första läxor också, fyfyfy! Inget jag sett fram emot om jag säger så !
Imorgon försvinner mor min till stockholm i 2 dagar, så jag och syster ska ha systermys i lägenheten :) Blev ingen städning av systers rum idag, men imorgon så!;) haha. Kan inte själv fatta varför jag gör de igentligen men.... hmm, vad gör man inte?;)

Har en ny idé för min blogg, eftersom jag inte har ngt speciellt att prata om i videobloggar, men ni vill att jag fortsätter videoblogga, så jag funderar på att göra dagens och new in som videoinlägg ibland, som lite variering?:)

Nä nu ska jag ta och mysa till mig lite, vilket inbär, sminkborttagning, myskläder och TE! :)
vi hörs!

PUSSSS

Bedtime

Hej my loves :)

Sitter nu och kollar på dexter med syster, borde verkligen sova men som vanligt så är jag inte trött på söndagskvällen ;) Ska snacka lite med syster och sen blir de väl sängen ! Imorgon händer inte så mycket förutom skolan, där de blir skolfoto. Efter de ska jag hem och städa min systers rum, fråga mig inte varför men , haha. Fick en tröja av henne så då blev de till att städa hennes rum, haha. Vad gör man inte för snygga kläder right?
Nä nu ska jag forsätta checka tvn innan jag kryper isäng :)

Vi hörs imorn!

PUSSSSSSS

freak


Hahaha, kan inte fatta de själv, men här är jag igen ;) !!

de är som en drog, säh! haha. Mycket eeeehmm jag vet, men jag har somsagt inget vettigt att säga :)

mussiiiik

Härlig musik i mina öron! Gillar igentligen inte Lily Allen, men den är låten är superskön! lyssna på texten!

dagens 23augusti


tshirt: hm
Tights: vila
armband: present av frida-ZAKYNTHOS

Goooodmorgning

Godmorgon alla goa läsare :)

Vaknade nyss, och sitter redan klar för kalajs, min farfar fyller 79 imorgon, så de blir att fira honom lite idag:)
Annars händer de väl  inte så mycket, ska försöka vila så mycket jag kan. Vill verkligen inte vara sjuk första hela veckan i skolan! Nu ska jag ladda in dagens och sen slänga mig iväg!
Vi hörs senare:)


PUSSS!!

har du tråkigt? inte länge till!

 sjukaste!

skräll!!! , första och troligen sista :)



Hahah, ja då va de gjort ;) säg vad ni vill!!

PUSS FRÅN MIG!

NEW IN-BLACK

1 2 3 4

1, tights-hm
2, tshirt-hm
3, kofta-hm
4, halsduk-ginatricot

frisk?

Hej allihopa :)

Vaknade imorse med en j**la huvudvärk men ingen feber, ont i kroppen har jag inte längre, så jag är väl halvt frisk? Ska ta och äta lite frukost ta en alvedon och se om de blir något bättre :) Sen tänkte jag ta en mjukstart idag, bara ta de lugnt och kanske ta en liten liten sväng förbi överby, hihi. Pengarna bränner i plånboken!
Får se hur jag mår, om inte annat så åker jag väl dit imorgon :) Nä nu skriker mitt  huvud, dags för mat och tabletter! Låter ju bra ;) haha!
Förresten, för er som vill veta, jag hade en sjuuuuk dröm inatt om att min blogg var med i tidningen och VIPS så hade jag 110 000 läsare`, men de är bara en dröm right ?;)

PUSSSSS


sick!

Åh vad jag älskar dehär! säh, när skolan väl börjat så blir jag sjuk, har legat med 38,8 grader i feber hela dagen, ont i huvudet och ont i hela kroppen! Därför jag inte ´bloggat något idag, nu har jag tagit några alvedon så jag mår lite bättre iallafall :) Sov till klockan halv 2, helt sjukt ! Menmen, nu ska jag kasta mig på soffan !
hörs senare!

PUSSSS


Sängen väntar

Japp, nu hoppar jag isäng, såhär "tidigt" har jag inte kommit isäng på ett tag, ska bli skönt att sova! :)
Vi hörs imorgon !

PUSSSSS


världens underbaraste hund!

 bäst!

Change

Jag vet att jag sa att ni inte kommer känna igen mig den 20 augusti, blablabla... Jag flyttar fram datumet :)

LOVEEEELY DAY

      

First day

Hej alla goa söta människor :)

Kom nyss hem efter en underbart skön eftermiddag! Efter skolan idag, så stack jag och nine ner till bryggan, köpte oss en ben and jerry´s och bara chillade! Hur skönt som helst! Sen kom Filip och Hampus från ingenstans och slog sig ner vid oss, och där låg vi, på gräset i solen och bara tog de extremt lugnt!

Första dagen i skolan var supermys, underbart att få träffa allt folk igen och jag tror de kommer bli ett riktigt bra år faktikst! Kände mig rätt skoltrött redan första lektionen, men inte många timmar sömn inatt, så de kan bero på det kanske :)
Imorgon börjar dagen med svenska, kulkulkul, :) Nu ska jag sätta mig och ladda in lite bilder från eftermiddagen.

PUSSS

dagens 20augusti


Tröja: tradera
shorts: hm
skor: hm(devita)

sleep? nope

Ja, jag hade tänkt att sova nu, men nehepp så blev de inte! Mina ögo vägrar änna att blunda så jag får väl ligga klarvaken som jag är och kolla upp i taket!
Anledningen till att jag inet kan sova är delvis för att jag sovit länge idag, men jag är också lite nervös för imorgon, inte nervös så, men spänd, ska bli kul att träffa allt folk igen, åååh vad jag saknat min klass!:) + att jag inte kan vänta tills skolan sätter igång, då alla rutiner kommer igång! med träning, dans, riktig bloggning och pluggning.
Pluggningen kan jag skippa men den hör väl till antar jag :)
och nu kommer de komma "dagens" varje dag, så de kommer bli lite roligare!
nu ropar syster i rummet bredvid, får springa dit sen måste jag sova!
hörs imorgon!

PUSSSSSSSSSSS:)

årets schema


last night!

Hej alla goa läsare :)

Sitter nu och kollar friidrott, och jag är inte trött för 5 öre, fattar inte hur jag ska kunna somna ikväll! Ska upp 7 imorn, fyfyfy!
Kul att träffa simon igen, hyrde en film, boy a hette den. Ganska seg men bra :) Nu ska jag sätta mig och gnaga på lite knäckebröd, haha. Sen blir de so you think you can dance, igen :)
Ikväll ska Kate Holmes dansa, ni vet tom cruises fru dansa, dansa?? mm, får se hur de ser ut :)
vi hörs senare!

pusss
ännu en bild från dagen!


Last day

usch, min sista dag på sommarlovet idag, och jag har bara tagit de lugnt! tagit lite bilder och så:)
Nu ska jag sätta mig och äta lite mat med syster och far, sen drar jag ner till stan och träffar simon lite, de va somsagt ett tag sen :P
Men nu måste jag kila!

Vi hörs sen:)

PUSSS


eg


lovedance

Hej allihopa :)

Sitter nu och kollar på so you think you can dance, och i varje paus sätter jag på låten som min grupp ska ha på dansuppvisningen i jul och dansar. Sjukt bra insperation att kolla på detta program! Inte långt kvar till att dansen börjar nu, ååh vad jag längtar!
Ska be någon filma min dans som jag gjort, så kastar jag in den på bloggen någon dag, så kan ni få se hur jag dansar ocksp :D
Frida har ju kommit hem nu, underbart att få träffa henne igen :)
Imorgon ska jag träffa min kära vän simon, äntligen! Har skitit sig massa andra gånger så imorn ska jag allt träffa honom :) Fast de blir lite senare, så på dagen imorn har jag inget speciellt för mig, sista dagen på sommarlovet! fyfyfyfyfy... fast de ska bli sjukt roligt att träffa alla mina kompisar och jag är spänd för mitt nya schema!

Nu ska jag kolla vidare på tvn

PUSSSS


Näst sista dagen

Näst sista dagen på sommarlovet, fy vart har sommaren tagit vägen? bra fråga!
Nä men de har varit en underbar sommar, fast den har gått alldeles för fort! Sitter nu och lyssnar på lite musik och väntar på att min syster ska anlända till trollhättan!, åh vad skönt de ska bli att träffa henne igen :)
Sen ska jag försöka göra ett lyft med min blogg och ta den ett steg till, kanske inebär videoblogg , vi får väl se :)
hörs senare!

PUSSS

back in trollywood

Sitter nu hemma i mors lägenhet i trollhättan, kom nyss från tandläkaren, mycket fina tänder har jag;) haha. Gissa vad jag gör nu då? yeapp ni gissade rätt, sex and the city:) snart kommer lilla nine hit och säger hej, mysmys.

jag kan och vill inte förstå att skolan börjar på torsdag, de är hemskt! menmen, vad ska jag göra liksom?
Jaja, nu ska jag kolla vidare, vi hörs sen :)


PUSSS


seya in trollhättan

nu blir de lite nattmat för min, matilda o carros skull, hehe. Sen måste vi hoppa isäng, jag hör av mig när jag kommit till trollhättan imorgon :)

PUSSSS!

isabelle&jag

Sista kvällen i Göteborg

fy, jag vill verkligen inte hem till trollhättan igen! Trivs så sjukt mycket  bättre i Göteborg. Fast de kommer bli extremt skönt att träffa alla mina vänner igen, men så fort jag får chansen att åka till göteborg igen så blir de nog så:)

Idag så åkte jag, mimie och matilda in till Göteborg centrum och mötte deras kusin Carolina, och så gick vi på rixfm festivalen, riktigt ball ! , Agnes, Janet, Kim, Alcasar, Andreas Johnsson, sarah dawn finer, emd och MELODY CLUB! så sjukt kul hade vi :)
men imorgon bär de somsagt hemåt igen, sucks... Men min syster kommer hem på tisdag, yeyyy! Imorgon ska jag också till tandläkaren, de lockar inte heller speciellt mycket om jag själv får säga de, hehe. Sen blir de till att ta vara på varende j*vla minut fram till torsdag, då börjar skiten igen!

Nu ska jag dra mig, kanske kastar in ett inlägg snart igen.  och jag vet att jag varit extremt dålig på att blogga de senaste dagarna, men jag har helt enkelt annat för sig när jag är i gbg ;) Men nu blir de skärpning, med träning, bloggning och pluggning!

PUSSSSS


missyousis!

Usch vad jag saknar min syster just nu,... fast jag vill inte att hon kommer hem för då är hon fan svart, nä klart jag vill att hon ska komma hem !:) På tisdag tror jag att hon kommer hem från grekland.
Nu ska jag ta min kära hund på en promenix!

vi hörs senare.

PUSSS


kvällens 14augusti


tshirt: hm
jacka: lee
tights: mq
skor: hm
väska: lindex
klocka: ur&penn

Tack till er!

Tack till er läsare som peppar mig, ska försöka rycka upp mig men jag är inte 100 på hur jag gör med bloggen än. Nu ska jag och min kära syster matilda ta bussen in till stan och träffa lite folk på göteborgskalaset :)

hörs senare!

PUSS

2 dagars paus

Kom nyss in från en lååångpromenad med hugo, hyffsat fint väder här i gbg, funderar på att dra in till stan träffa lite av mina vänner. De är ju ändå göteborgskalaset! , Jag har somsagt sovit hos mimie och matildas mamma nu i 2 dagar, då deras mamma inte var hemma, så vi har haft systermys och lite så :) jätteskönt att komma ifrån föräldrarna och vårat hus i billdal som ser ut som en byggarbetsplats förtillfället, de blir nog bra.
Ikväll ska jag nog träffa lite av mimies kompisar, få se hur de blir med de :)
nu blir de sex and the city!

Under de här 2 dagarna när jag inte bloggat något speciellt bra, så funderar jag på att lägga ner min blogg eller bara ta en paus? Ni får avgöra de , de är ju för er jag skriver :)

PUSSSS


dagens 14augusti

 
Tshirt: monki
shorts: hm
halsduk: matildas
skor: hm

Upptagen

Jag är ledsen för att jag inte bloggat något de senate dygnet, men jag har bott med mimie och matilda hos deras mamma :) skönt att slippa vara i billdal med mor och björn hela tiden!
Och jag har ingen dator hos mimie och matilda så de får bli så , men imorgon kommer jag hem till billdal igen, så ni får kolla arkivet och läsa igenom lite texter och så :)
nu måste jag kila till bussen!

vi hörs my loves !:)

PUSSSS


då va man själv

yeapp, du va man själv igen! Isabelle åkte hem till thn imorse, och jag är inte alls avundsjuk, så sjukt mycket härliga här i Göteborg! Nu ska jag kasta mig i soffan, med en kopp te och kolla sex and the city! wiho me like!
Senare ska jag träffa mimie, men vi hörs innan de :)

PUSSSS


Ny favorit


kings of leon-use somebody!

dagens 12augusti


tshirt: att.
tights: vila
skor: hm (de vita skorna bakom)

dagens 11augusti (igår)


Tröja: mq
tights: hm
halsduk:matildas
skor: hm

ISABELLEHJÄRTAEMMA

   
 
 

Finns bara 3 ord, Du Är BÄST!

Promenix

       

Rubrik

Sitter nu med min goa isabelle och kollar seinfielt, ska snart krypa ner med tanke på att vi ska upp ganska tidigt imorgon, ska följa med henne in till centralen och sätta henne på tåget, sen tillbaka till Billdal för att vara hundvakt, senare blir jag barnvakt också, hehe ;)

Idag har vi bara legat inne och kollat sex and the city och sandor slash ida ;) Sen tog vi en runda med hunden och träffade mimie och matilda, och efter de blev de lite korttagning, ska sätta mig och ladda in bilderna nu :)

hörs snart igen mysisar!

puss

Lugn dag

Idag blir de en chilldag med isabelle :) bara ligga inne, kolla tv, dricka te och ta de lugnt :) inte de bästa vädret här i Göteborg om man säger så ! hehe. Vi gick nyss ner till havet med hugo, så han fick badat lite, mysmys. Men nu blir de en dusch för mig och sen te!

Vi hörs senare

PUSS

Busy

Hej alla läsare:)

Ligger nu i en ny bäddad, bred, go säng med isabelle i göteborg :) Jag ber om ursäkt att jag inte bloggat idag, men de har varit ltie full rulle. Va en stund på ikea för mor min kollar på nytt kök, då vi bygger om här i göteborg :) Sen va jag, mamma och isabelle och åt lunch, sen träffade vi mimie med folk en liten stund, sen handla mat och äta mat, och vips så blev klockan kvart i 1, ojojoj.... Ska försöka bättra mig, i promise!
Imorgon har vi inga planer, vi får se vad som händer :)

Nu ska vi ta igen vårt snack, va ett tag sen vi pratade !:)

hörs imorn

PUSSSS

Jag och Isabelle för 4 år sen, haha, alltid lika söta ;) tsss..

natti

Happy girl

Nu är jag hemma från bion, den va helt okej! :)
Imorgon bär de av till Göteborg med Isabelle min going, ska bli otroligt mysigt, och otroligt många bilder :D
Nu har jag kört igång med "dagens" igen, härligt de! Nu ska jag ta och packa de sista sakerna som ska med imorgon och sen blir de nattmat med far min!
vi hörs

PUSSS


unsharp

 

Otroligt oskarpa bilder, men kul har vi, nine & jag:)

dagens 9augusti


Tröja: mq
jeans: hm
klocka: guldfynd
armband: pilgrim

bio

Nu sticker jag ner till staden för att gå på bio med min kära nine, som från ingenstans ringde och berättade att hon kommit hem från stugan, hihi. Det blir iallafall Sommar med Göran :)
Bilder m.m. kmr senare :)

PUSS

new

New design people :)

Någon som har lite nya idéer om vad jag kan skriva om här på bloggen ?:)

Söndag

Goddag/Godmorgon alla läsare :)

vaknade för drygt 1 timma sen, och kände att jag bara vill upp och städa mitt rum, packa , fixa så att allt är fräscht! med tanke på att mitt rum inte var fullt så härligt, hehe. Så jag började städa mitt rum, och de slutade med att jag städade halva huset, haha. Men nu är det iallafall rent, snyggt och FRÄSCHT!, finns ingen bättre känsla!
Nu ska jag ringa isabelle, som ska följa med mig till göteborg imorgon, wiiiie!

vi hörs senare :)

PUSSS!


Btw, Grattis världens bästa simon på födelsedagen! :)


vågtång

Fick en frågan om jag kunde lägga ut en bild på den vågtång jag använder, here it is!
från: obh nordica :)


resultat:


nattinatt


Great day!

Hej alla läsare :)

Dagen har varit otroligt lyckad, och anledningen till att jag inte varit någon vidare bloggare ikväll är för att jag stack iväg och träffade lite folk :), har ju inte träffat någon av mina närmaste vänner på ett bra tag, så de va skönt att äääntligen få träffat dom. Innan de så var jag på gaddesanda och träffade pappas vänner med familj, alltid lika trevligt, !
Imorgon ska de tydligen på sämre väder??? suck.... då va denna sommar slut. Nä men de får bli en hemmafixarbloggar-dag, hehe. Städa mitt rum, blogga och lite så :) ska försöka ladda in bilderna från dagarna på kusten också, kan ju vara roligt för er att se vad jag har för mig , right ?
Men nu väntar sängen på mig, otroligt trött. men vi hörs imorgon :)

Godnattpussar till er!

saknar min bebis!

Still sun

Fy vad skönt att vakna upp med blå himmel och sol !!, nu ska jag kila ut till stugan ett par timmar och käka lite, sola lite och så :), sen bär de ut till några vänner till pappa på gaddis! Nu måste jag kila, solen väntar

vi hörs


PUSSSS

helt slut

Mitt ansikte is on fire, och mitt huvud värker, ska bli extreeemt skönt att sova i sin egen säng inatt! Pappas dator krånglar så de blir inga bilder ikväll, men ni får dom så fort jag fixat fram dom :)
sitter nu och kollar på my name is earl, inte de bästa men de är ganska roligt ibland, hehe.
Är tom i mitt huvud, så jag vet inte vad jag ska skriva (a), de blir bättre när jag får några timmars sömn !

vi hörs imorn alla goa läsare !

pusss


random

 

Summer is back!

Hej alla goingar!

Nu har jag kommit hem från kusten, 2 überhärliga dagar med mycket sol och lite bad. hehe. Färg har jag också fått, så ska de vara :) sov i tält inatt, inte de skönaste jag varit med om, men de funkade, helt underbart att vakna upp vid 10 tiden och allt är helt stilla. Jag tog inga bilder, men min pappa tog en del om man säger så, så jag ska sno lite bilder av honom snart., så laddar jag in dom senare :)
nu ska jag få lite mat i magen!

hörs senare


PUSSSS

Tired

Sitter nu och kollar csi med syster, riktigt mys:) Men jag är heelt slut efter dagen, och jag orkar inte ladda in bilder från fridas kalas i söndags, men jag ska ladda in dom så fort jag får orken till de :)
Imorgon blir de kusten med far min, och han vill att vi ska tälta på någon klippa där ute, men jag vet inte om jag är så pepp på de, de är iförsig ganska skönt att vakna upp på plats på morgonen :) får se hur de blir.
Om de blir så, så kommer ni inte höra något från mig förrän på fredag eftermiddag.
Tills dess för ni kollla igenom mitt arkiv och nöja er med de som jag redan skrivit :)

Vi hörs kanske imorgon annars fredag somsagt !:)

PUSSS


dagen på havet!

   



Underbar dag!

Hej alla goa läsare :)

Kom nyss hem från smögen, underbar dag, med mycket sol men inget bad, hehe. Färg fick jag iaf:)
Nu ska jag ut en snabbis och träffa my dear friends Chrille och Philip, sen laddar jag in bilder från dagen och fridas kalas i söndags :)

hörs senare

PUSS LOVE

Great music!


 
 

tvkväll

Ännu en kväll då jag bara sitter inne och kollar tv... orkar inte hitta på ngt, låter sjukt. men ibland är det otroligt skönt att bara sitta inne i mjukiskläder, tofs mitt på huvudet och helt utan smink, naturlig med andra ord!
om 45 minuter börjar so you think you can dance på kanal 5, me like!
Tills dess blir de till att försöka fixa lite egna danssteg med tanke på att sommaruppehållet snart är över :) lääängtar något otroligt tills de är dags att börja dansa igen :)

Imorgon blir de kusten med pappsen och frida, äääääääntligen ska de bli bra väder igen, så de blir till att pressa :)

vi hörs om en stund igen ! PUSS


Walk

Hej igen:)

Det blir ingen svampplockning för min del idag, puh! hehe. Istället blir de till att knyta skorna och följa med pappa på en långpromenad, inte de roligaste men jag ser de som dagens träningspass :)

hörs senare!

PUSSSS


Ser inte ljust ut!

Godmorgon alla gamla och nya läsare :)

Vädret suger fortfarande, right? kan de vara mer tråkigt än såhär? i stortsätt alla mina kompisar är på kusten/stugan/utomlands, och här sitter lilla jag i trollhättan, men sämst väder och en infektion i ögat!
Ja ni hörde rätt, för er som inte vet så använder jag  linser istället för glasögon, och lat som jag är så har jag sovit med mina linser alldeles för många nätter, så nu har jag en infektion... sitter nu med världens fulaste glasögon och vill helst bara lägga mig under tecket och somna om , men nepp, nu vill pappa att vi ska hitta på något , han föreslog svampplocking. Lockande? svar: nej... får se vad som händer, idag ska jag iallafall ut och springa eftersom inte de blev av igår :)
Nä nu måste jag sluta skriva för jag ska göra...absolut ingenting, hehe:)

vi hörs snart igen :) tack vare er så stiger min statistik på läsare, fortsätt så !:)

PUSSSS


Måndagkväll

Hej allihopa :)

Sitter nu i soffan och har precis kollat scrubs, me love!  Men nu blir de lite kvällsmat, smoothie, :) sen sängen tror jag!
vi hörs imorgon

PUSSS


EmmaGrahn


curly


 

in action


egoday

Nu har jag precis packat ner kameran och alla lamor och grejer som jag använt när jag tagit kort....på mig själv hehe. Ja, jag har tagit extremt många bilder idag, och alla på mig själv haha. Så nu ska jag sätta mig och ladda in lite egobilder här på bloggen, de får helt enkelt bli en sån dag idag :)

fortfarande ingen springning,...får se hur de blir med de!

nu kommer bilderna pussss

A new day, new week!

Godmorgon lovely people !

Vaknade nyss upp efter en sjuk dröm, hehe. och nu ska jag ner och äta lite frukost, sen vet jag inte riktigt vad som händer idag, ut och springa vill jag iaf göra. Vädret suger, regnar som f*n så jag får se hur de blir med de .

Nu i helgen såg jag ett par filmer tillsammans med mimie, frida och matilda, step brothers och marley and me.
Stepbrothers är en av de sjukaste och roligaste filmer jag sätt, ni som har sett den, de är min humor ;)
marley and me, har aldrig gråtit så mycket åt en film, men jag rekomenderar er att se den!

någon som redan sett någon av filmerna? isåfall vad tyckte ni?:)

puss

Time for bed

Nu är de dags för mig att hoppa i säng:) kollat lite på tv ikväll, klurat lite på dansen till mina dansgrrupper i höst och så! men nu är de somsagt dags för mig att krypa ner!

Vi hörs imorgon :)


insperation-miranda kerr!


glasses!


nu är det nära!!

OJOJOJ, nu var de riktigt nära att jag la in ett videoinlägg, , får se om de blir något lite senare :)
 

Härlig dag!

Förlåt för en riktigt dålig update, men min dator har krånglat och sen har de ju faktiskt varit riktigt bra väder :)

Idag har vi haft kalas för min syster som fyllde år den 20 juli,  trevligttrevligt! Riktigt tur med vädret också , tyvärr så har min syster alla bilder och hon är inte hemma, så jag får försöka fixa bilderna på ett annat sätt :)

Kom nyss hem till min pappa hemma i trollhättan, skönt att vara hemma! ska se till att få träffa lite kompisar nu när jag är hemma för en gång skull, hehe. Nu måste jag upp på rummet och packa ur alla mina väskor, skriver mer sen i promise :)


PUSSSS

sooooool

Hej alla goa läsare :)

Mötte nyss upp min syster nere vid bussen, men nu är hon ute och går med hugo. Och de är SOL, så nu ska jag ut och pressa :) tror ej det blir någon fotografering idag, men de får ni klara er utan, haha.
nu måste jag ut o pressa! vi hörs sen

PUSSS

vem är inte glad när solen lyser??


RSS 2.0