Sooon

Hej mina vänner!

Jag gör så att jag håller på bloggpausen ett tag till, bara för att det ska bli så mycket bättre när jag kommer tillbaka :) Jag lever livet, njuter av sommaren och tar en dag i taget, så får vi se hur lång tid det dröjer tills jag drar igång HELT!
Men somsagt så kommer jag göra ett inlägg på min systers blogg där jag skriver att jag börjat blogga och så :)

Nu ska jag ta och äta lite mat, så hörs vi!

LOVE YOU!


In båstad

Hejhopp! Andra dagen har varit toppen, dock dåligt väder! Men imorgon ska de bli bra väder igen, så de blir till att pressa o få ännu lite färg :) kiss and hug

Båstad

Kan knappt hålla mig... De kliar i fingrarna när jag sätter mig vid en dator. Här med börjar bloggningen liiiite smått. Nu blir det Båstad några dagar, och sedan får vi se om bloggningen blir något bättre!
Kanske updaterar från Båstad, kanske inte. Vi får se :)

KISS and HUG

jag i stockholm för ca 2 veckor sedan.


SUCKS!!!

Nu saknar jag bloggen något fruktansvärt... Men jag tror att jag behövde/behöver en paus. Om någon vecka kommer jag nog börja blogga igen, och nu närmre hösten vi kommer, ju bättre blir updateringen och där med bloggningen.

Men fyyyy vad jag saknar er mina läsare! Ni får hålla utkik här på bloggen, men även på min systers blogg (fridagrahn.com) där de kommer stå när jag börjat blogga igen.

En sak är ju säker iaf, jag kommer börja blogga igen!! :)

PUSSSSS

 

tråkigt att inte blogga...


Break?

Fungerat ett tag, på att sluta blogga. Men de känns ju inte roligt alls! Men just nu har jag iiingen insperation och bloggen lockar inte... tycker de är jättetråkigt att jag känner så, men bloggen blir ju varken rolig för mig eller er! Så därför håller jag på o funderar på att ta en paus från bloggandet ett tag. Pusss på er gooa läsare!!

RSS 2.0