So you think you can dance

Sitter med mor min och kollar på so you think you can dance, me love it! Snart blir de sängen, för imorgon ska jag upp tidigare än idag, och då åker jag och mor in och hämtar min kära syster på stationen och sen direkt ut till oxsjön och går 9 km :)
Imorgon skriver jag även receptet på salladen jag åt idag :)

PUSS & GODNATT!


I'm turning blond...i think

Så blir de nog, fast jag är inte 100 % säker än, jag vet verkligen inte!

MELON

      klicka gärna på bilderna!

Är de sommar eller är de sommar?

SUNNY DAY IN GOTHENBURG

     klicka gärna på bilderna! 
så här har de sett ut här i göteborg under dagen :)

Sallad


denna underbara sallad fick bli dagens middag, de va nog bland de godaste jag ätit på riktigt länge!´
promenaden imorse gick bra, fast de gick seeegt.... 9km blev de och tog drygt 1 timma, som planerat :) Imorgon gäller samma sak, hur skönt som helst att starta dagen på ett sånt sätt!´
Nu ska jag ladda in lite bilder som jag tagit under dagen :)
seya

PUSS


Early walk

Nu ska drar jag och mor iväg på en promenad, 9km, drygt 1 timma tar de ungefär :)
Sen hem och doppa sig i poolen, jag älskar mitt nya jag!


Linne: hm
Korta tights: stadium
skor(framför): stadium

sommarlov

Denna låt är ett riktigt tecken på sommarlov, får en härlig känsla när jag hör den!:)


Blond vs Brunett

Min mamma erbjöd sig att betala halva kostnaden om jag färgar blont, hon tycker nämligen att jag är finare i de, och nu vet jag inte vad jag ska välja, Snälla säg vad ni tycker!? :)


Åktur på vattnet

       klicka gärna på bilderna :)

Nattbad i öresjö

  


I'm back, back on track!

jahapp. då var man i göteborg. Känns bara som ett jävla släng hela tiden. Men nu är jag tillbaka och de kommer bli bättre än någonsin, fast de är lite småjobbigt att inte vara hemma  jag saknar ju min kära nine som jag inte träffat på snart 2 hela veckor! Här blir jag kvar veckan ut  sen får jag se till att träffa nine och mina andra goa vänner som jag inte träffat på evigheter!

Nu ska jag sätta mig och ladda in bilder från förra veckan, har ju ääääntligen fått tillbaka min kamera & så ska jag fixa bildern från helgen :)
Seeyou soon

PUSSS


HOME SWEET HOME

Heej bloggen:)
Pappa skulle hem och betala räkningar så då följde jag med, tänkte att jag kunde passa på att skriva ett litet inlägg, men snart ska jag ut till stugan igen och sova där tills imorgon.

Helgen har varit underbar, igår träffade jag bruno och axel en stund, idag träffade jag simon,martin,tobias och jakob på fenix så de är inte helt dött där ute, haha:) Massa sol och båtåkning har de blivit. Ska se om jag kan få lite bilder av min far som jag kan ladda in imorgon. kommer hem vid 3-tiden och försvinner mot göteborg vid 6-tiden, och då får jag äntligen tillbaks min kamera, och då ska ni få lite bilder från veckan innan denna :)
En aning kanelbulle har jag blivit, men jag har fått börja om totalt med mitt ansikte, flådde av allting efter att jag brände mig så förra tisdagen , men thats life, har allt lite färg där nu också:)

nä nu ska jag kila igen, bilder kommer imorgon I PROMISE!

PUSSSSS

öresjö

nu har jag hjälpt pappa att packa bilen och båten, och nu ska vi sticka ut mot öresjö, fast jag knyter skorna och springer drygt 6 km istället :) tar med mig datorn, men tror inte de finns något nätverk där ute, så ni får stå ut med att det inte blir något inlägg förrän söndag eftermiddag, men ni vet ju vart jag finns  haha;). Och jag kommer troligtvis bara sola & bada, vi hörs KANSKE!

PUSSSS

summer is in the air, and i love it :)

He was loved and hated

 rip

Michael Jackson-king of pop är död!

Fick en rejäl chock när jag gick in på aftonbladet och såg att michael jackson var död, helt sjukt. Han hade tydligen fått en hjärtattack vid lunchtid idag. Läs mer på aftonbladet.se


monki love

underbara, somriga plagg från monki :)

     

me love monki, ska försöka åka in till göteborg centrum någon dag nästa vecka o köpa några av dessa plaggen :)


löpning

Nu är de dags att ta tag i skiten och sticka ut o löpa :)
seya later

PUSS

gammal bild

day at the sea 3

       

En av de bästa dagarna på länge idag !:) hittade en riktigt toppenklippa där vi la oss och stekte ! Premiärdoppet idag också, hur skönt som helst men nu är jag lite trött på havet, så imorn blir de stugan i öresjö med övernattning till söndag!

pusss

Mot havet!

Nu åker vi igen! Jag, Frida, Sara, Isabelle och Pappsen. Vi är tillbaka vid -9tiden :)
Mitt ansikte är mycket bättre idag, fast de får fortf bli solskyddsfaktor 50, är typ bränskadad eller något , haha!
Seya later nu ska jag ut o sola!

PUSSS

bilder från dagen:)

    klicka gärna på bilderna.

Mobilbilder, imorgon blir de bättre kvalité på bilderna med tanke på att syster tar med sig kameran :)

Nu kollar ja so you think you can dance, klart bäst! sen blir det seinfield!

PUSSS

day on the sea 2

andra dagen på havet idag, och den var lika underbar som igår om inte bättre, min goa isabelle var ju med så:)
Tyvärr så fick jag ha solskyddsfaktor 50 i ansiktet + solglasögon och keps, för jag är heeelt sönderbränd, fattar inte hur jag lyckas, hahha. När jag vaknade imorse såg jag ut som en svullen kossa, inte vackert. Men jag hoppas de lägger sig någolunda tills imorgon, då de blir dag 3 på havet. Isabelle kanske ska följa med då också, vi får se:)
Frida och hennes kompis Sara ska även följa med, rikitgt  mys ska de bli:)

Frida kom ju hem idag också, åååh vad jag har saknat henne, så nu har min mun gott i ett. Måste ju berätta allt hon missat, haha;) Nä nu ska vi spela lite kort!

bilder från dagen kommer senare!

PUSSSSSSS

Awful!

Avslutar med en HEMSK reklam för banverket.

Tomato is going to bed

haha, ni ska se mitt ansikte, ser inte skillnaden på mina röda strumpor och mitt ansikte, haha. Får bli till att sola ryggen imorgon :) Bilderna var från smögen för er som undrar :)

Jag vet att jag har snackat om videblogg, men jag kommer inte vara hemma denna vecka så de kanske kommr till helgen isåfall, vi får se :)

PUSS & G-NIGHT!

Day on the sea

Kom nyss hem från en underbar dag på havet med min far:) och nu är jag röd som en tomat, är ju så smart att bara lägga sig i solen i flera timmar, hehe. jaja de blir nog bra. Det är ju inte sista gången denna veckan som jag ska till kusten, imorgon ska jag ut med far och isabelle, sen torsdag med min far och kära syster som kommer hem imorgonkväll. och på fredag kanske jag ska ut med grannarna, men vi får se på de :)

De är så sjukt frustrerande att jag inte har min kamera, men jag har ju min mobil, så här får ni ett gäng bilder i dålig  kvalité :) PUSSS

     om ni vill se bilderna lite större, så klicka på dom :)

Mondayevening

Sitter nu i soffan och har laddat upp inför en omgång sex and the city , de var ju ett tag sen :) Har fått ett allergianfall också, mina ögon kliar och rinner och min nästa kliar + att jag nyser nästan hela tiden. Nu ska jag äta lite soppa och sen blir de SATC sen ska jag nog dra mig mot sängen.
Vi hörs senare

PUSSS


First sunny day this summer!

Vaknade för ca 1 timma sen, gårdagen blev inte så lyckad som jag hade hoppats på , hehe. Så idag är inte den bästa dagen i mitt liv heller, hihi. Hur som helst, nu ska jag och min kära far åka ut till öresjö och mysa... usch, de är verkligen inte kul att man bara legat inne i sovit idag, när man kunde varit ute o fått färg. Men jag får väl skylla mig själv, right?

Btw, min kamera, plånbok är kvar i gbg , så ingen shopping eller fotografering för mig denna vecka, därför får ni inte bilder från i helgen förrän nästa vecka, eller kanske någon gång nu i veckan , om jag kan fixa hem den på något sätt!

nu ska jag kila ut i solen.

PUSSSSSSS

Partyy

Kom nyss hem nu, tyvärr inget fynd.Men de va mys ändå :) nu ska jag fixa mig lite granna, sen ska jag kila vidare på lite fest:) kulkul. Blir till att ta tåget hem klockan 07:51 imorgonbitti, fyyyyy vad trött o seg jag kommer vara då, menmen.
Nu måste jag fixa lite, skriver kanske sen

PUSSSS

Nordstan

Nu är jag redo för en tur in mot göteborgs centrum, vet inte om jag ska shoppa något idag, vi får allt se om man hittar några fynd, hihi.
Dagen "dagens" kommer imorgon med tanke på att jag fortfarande inte har någon sladd från kameran till datorn, då kommer också bilder från poolen, shoppingrundan i stan, resan till göteborg och lite mer :)
Här kan ni tjuvkika lite på dagens outfitt ( mittbenan is back )

  

just my luck

hmm, precis när jag lagt mig till rätta i solstolen, så blir de molnigt! Men nu är de nya planer, in till göteborg med mimie för att träffa hennes vänner johanna och kimberly, fika o shoppa riktigt mys! Sen blir de girlsnight, i friggeboden som vi nyss har byggt här på tomten. Nu ska jag föna håret och makeup mig lite, hehe. Skriver om en stund!

PUSSSS

Solning i Göteborg

Nu är de dags att knyta på bikinin och slänga sig i en av solstolarna vid poolen här i göteborg :) hur skönt låter inte de?
Det är verkligen megafint väder idag och de gillar jag verkligen, stannar nog i  göteborg tills ikväll, får se när jag åker hem, om jag åker hem överhuvetaget. hmm, de är många alternativ som lockar. Nä nu ropar min kära "syster" matilda, sen blir de solning.

PUSSSSSSSS


M&M in Gothenburg

Sitter och käkar nattmat med mimie&matilda just nu, riktigt mys:) vi ska snart ta & trycka ner oss i en liten dubbelsäng alla 3, hehe. Jag vet att jag sagt att jag ska börja med träningsdagbok, men de har inte blivit så nu med midsommar o allt, ska se om jag hinner sticka ut på en löprunad imorgon när jag kommit hem från göteborg!
Vi hörs imorgon.

PUSS&G-NIGHT


fucking åmål

Halloj folket :)
sitter nu i en stor mysig fotölj i vardagsrummet i göteborg, och har laddat upp för att kolla fucking åmål, har inte sett den på vääääldigt länge! kommer knappt ihåg den. Idag har jag inte gjort något speciellt, bara legat o tagit de lugnt med mina kära låssasystrar mimie & matilda, men jag saknar min syster frida något fruktansvärt, men de får jag väl vänja mig med :) nä, nu ska jag kolla filmen, skriver sen!

PUSSS


Grillkväll hos Hellgrens!

1 2 3 4 5 klicka på bilderna :)

1, hela gänget
2, ljus
3, jag
4, thomas, david och rasmus
5, jag

MIDSOMMAR

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 1112 13 klicka på bilderna :)

1, Far&jag
2, Linus kom förbi en sväng
3, sofia
4, Kusinerna
5, Marie, hanna & jag
6, en annan söt sofia:)
7, dans
8, andra hälften av grahnsläkten!
9, jag & sofia1
10, jag
11, farmor
12, jonna, kusse
13, Kusinerna och kusinbarn

in Gothenburg again

Nu har jag precis landat i favoritsoffan i göteborg med en ask läkerol och huvudvärk! Sitter nu och lyssnar på lite musik, en ny favorit lily allan-fuck you och madcon-beggin, riktigt härliga låtar :)
Ska sätta mig och ladda in bilder från igår hade jag tänkt ! har några bilder från dagen också, men jag glömde förstås min sladd hemma, (den som man kopplar från kameran till datorn), så de bilderna får jag lägga in imorgon.
Nä, nu får de bli lite te också , :) seya later

PUSSSS


dagens 19juni 09 (igår)


jacka: rut m.fl
klänning:  ginat
skor: stadium
örhängen: lindex

dagens 20juni 09


t-shirt: att.
Linne: ginaT
Tights: ginaT
Skor: stadium
Örhängen: lindex
Klocka: guldfynd
Scarf: ginat
Jacka: rut m.fl

midsommarnatten

Jaha, då var midsommar över, både skönt och tråkigt. Nu sitter jag i min säng och väntar på att jag ska få pappas bilder från dagen , men jag laddar inte in bilderna på bloggen förrän imorgon. På tåget imorn ska jag fixa bilderna och sen så fort jag landat i mitt "andra hem" i göteborg, så kommer jag lägga in dom på bloggen, i promise :)

Kvällen hos familjen Hellgren var väldigt lyckad, men nu är jag helt slut! synd att jag inte får sova ut imorgon heller, menmen, jag KANSKE ska ta en tur på stan i göteborg imorgon också, fast jag är inte 100 på de än, men de får vi se.

Nu ska jag sova, PUSSSSSSS

 bild från i vintras, kan inte påstå att jag saknar de, hihi

Grill hos grannen

Sitter nu hemma hos grannarna Hellgren, här blir de grillning med hela gänget :) riktigt mysigt!
dagen har varit mycket lyckad och de blev en del dans runt midsommarstången, ! vet inte riktigt när jag kommer hem ikväll, kanske lägger in bilder från dagen och kvällen då, fast de beror vad klockan är. Annars blir de imorgon :)
Nu ska jag vara social

PUSSSSSS

midsommar!!

Vaknade upp med ett leende på läpparna, midsommar är verkligen ett tecken på sommar och sommarlov, men solen skiner ju tyvärr inte idag, menmen, de är ju fortfarande midsommar !:)
nu kommer snart min pappa o hämtar mig, och då drar jag ut till stugan i öresjö med släkt och vänner!
hörs sen

PUSSSSSS

(förra året)

Godnatt

Nu ska jag kila i säng :), mina ögon klarar inte av att hålla sig uppe, så jag får väl stänga ner datorn nu.
Hoppas de blir fint väder imorn, de är ju ändå midsommar och sommarlov!
Saknar sola och bada!


Lazy

Sitter i soffan och är helt utmattad, sovit ungefär 3 timmar inatt, ojojoj, jag är helt slut kan inte äns tänka, kommer knappt på något att skriva. Imorgon ska jag försöka fixa videobloggen, och jag lovar jag ska verkligen försöka, innan jag åker ut till min stuga och firar midsommar. GUD de är redan midsommar, kändes som de va förra veckan jag firade nyår, de är så sjuuuukt läskigt är tiden går så fort... och de är ju inte de ända. hmm, boken lockar inte alls längre, vet inte om jag verkligen vill skriva eller om jag bara är nere i en svacka.
Jaja, somsagt imorgon drar jag ut till öresjö med far och släkt och firar midsommar, sen lördag kilar jag till göteborg, ett väldans körande fram och tillbaka , men jag har köpt fritidskort nu, och de är ett BRA tips till er som inte har de!
570 kronor och du får åka dygnet runt, varje dag till sista augusti, inom västtrafik. Super!

Nä, nu ska jag återgå till min goa soffa som ser väldigt lockande ut just nu, mamma kommer snart hem också, hon är iväg och köper kebabtallrik, de är ju bara sååååå gott , eller hur?:)
OCH jag vet, jag skrev att jag ska sluta äta sötsaker och fett men de är svårt! och jag ska faktikst ta tag i de nu, sista dagen och de blir till att frossa, hehe :), imorgon börjar jag med träninsdagboken och jag tror att jag har en ny kategori också ! mmm, de blir bara bättre o bättre, ett lyft för min blogg!

Skriver mer sen my loves

dance

 guud vad jag saknar dansen, vill bara komma igång igen!


yesterday

   

riktig mysig tjejkväll med mina brudar :)

Torsdag

Sitter nu med chrille, bruno och alex i min säng och jag är heeeelt slut från igår !:)
väldigt lyckad kväll måste jag säga!, snart ska dom kila hemåt och då blir de sex and the city och ben and jerry's- chocolat brownie, mmmm :)

skriver mer sen.

PUSSS


Onsdag

Jag skrev ett inlägg imorse men såg nu att jag inte hade publicerat den, åh vad glad jag blev, säh!
Sitte nu och kollar de sista SATC-avsnittet för dagen, har kollat 7 timmar idag, hihi:)
Fyndade lite på stan också men de kommer in på bloggen imorn, för nu är nine är och vi ska ta igen tjejsnacket, haha;)
sen måste jag städa, seya!

PUSSSS


Ber om ursäkt!

Jag ber om ursäkt för min dåliga update idag, men de har faktiskt varit underbart väder :)
Åkte och hälsade på min moster på vägen hem från göteborg, sen hem till morfar , o sen hem o städa för imorgon, fullt ståhej! men jag ska försöka blogga så mycket jag kan imorgon, för imorn åker frida upp till strömstad på morgonen och mamma jobbar så jag är själv heeela dagen :), blir att strosa runt i adidashorts och kolla sex and the city, hihi :)
Sen blir de till att shoppa lite på stan också, + att jag ska göra mig fin inför kvällen, så då kanske de blir en liten videblogg på de?, ska inte lova för mycket, men vem vet:)

nu ska jag kolla lite mer SATC, sen sängen! men vi hörs imorn :)

PUSSSSSSSSSSSS

ojojoj hittade en gammal bild! men jag måste säga att jag är oerhört sugen på att färga blont!, får nog bli de igen faktikst!

a new day-tuesday

som vanlig är jag helt slut! haha, min goa mamma väckte mig halv 10, känns lite surt att man aldirg får sova ut på sitt sommarlov, menmen, imorgon börjar hon jobba så då kan jag sova hela dagen;) nu ska jag äta frukost, sen bär de hem till Trollhättan, mys! Och där vet ni vad som väntar, om ni lästa gårrdagens sista inlägg !

PUSSSSS

SovTime

Nu kryper jag i sängen, jag är verkligen helt slut! imorgon ska jag försöka fixa en videblogg, men bara kanske, ett tveksamt kanske! Sen ska jag tipsa och så blir de dagens igen :)

Seee you tomorrow my readers!


helt slut!

Sitter/ligger nu i soffan här i mitt "andra" hem i göteborg, hämtade stackars hugo(lina) hos veterinären, han har blivit kastrerad, usch jag tycker verkligen synd om honom! men nu är han mycket snällare, fast aningen femenin, haha nejdå :)

Imorgon blir de hem till Trollhättan igen och ta de lugnt med syster, sista dagen innan hon försvinner upp till strömstad för att sommarjobba i stortsett hela sommaren, urs vad jag kommer sakna henne! Men de är väl bara att vänja sig med tanke på att hon antagligen flyttar hemifrån snart :) sen blir de väl till att  ladda upp för tjejmiddagen som jag ska ha på onsdag, riktig mys! mimie och johanna från göteborg tog sig till och med tid för att komma, så de blir kul, och bilder kommer :)

Nu är jag helt slut, (som ni ser på bilderna nedan),  så nu blir de SATC maraton mer käraste syster och mor!

HÖRS SENARE

 

Tired

Nä, nu blir de inget mer skrivande för min del! Dags att släcka lampan , vi hörs imorn:)

PUSS och GODNATT

Boken har en början

Nu har jag skrivit starten på boken, är jag nöjd? I think so :)

see you sooooon


23 timmar 18 minuter

Japp, så lång tid var de sen jag skrev ett inlägg sist,8Fyy , jag är en dålig bloggare ibland, men de får ni leva med , hihi:)

dagen har varit underbar! vaknade av att några varma solstrålar värmde min kropp, men på något sätt så ville jag bara dra tecket över huvudet och sova i någon timme till för att sen vakna upp till regn och ligga inne för att kolla sex and the city hela dagen, jag vet de låter ju bara för hemskt!  haha!, nä fy skäms på mig, men så äre ibland!
Det blev istället till att åka ut till min stuga i öresjö och träffa mina farföräldrar, mys !
Sen hem och då började de regna så då fick de bli lite SATC med syster, sen till mcdoncen och köpte mat för att sedan åka vidare till hunneberg, där jag, min far och syster satt och åt doncen och kollade på utsikten över halva vänersborg, de va ju bara för mysigt , :) Sen hem och fortsatte kolla SATC med syster, och nu ligger jag i sängen, i stort sett helt slut !:)

Har fortfarande inte fått skrivit något på boken, men nu känner jag suget mer än något annat, dags för mig att ta tag i pennan och börja skriva! rättare sagt, knäcka fingrarna , och börja glid över tangentbordet, haha!

Skriver mer om en stund, för jag är inte särskilt trött!

PUSS SÅLÄNGE MY FRIENDS

Usch!

Nu har jag krypit i säng, och jag slocknar väl snart om jag känner mig själv rätt, haha;)
Har inte fått skrivit något på boken ikväll, men jag har skrivit upp några goa små idéer iallafall, hihi. Imorgon vet jag inte vad som händer faktikst, ska ut o springa iaf!
Jag har varit så extreeeemt dålig med att träna och "äta nyttigt" de senaste veckorna, och nu mår jag så illa efter allt godis o all fet mat, så nu räcker de fan! imorgon kommer jag fan börja, och då blir de att ta i med hårdhandskarna, och jag får skylla mig själv! :), så imorgon blir de till att sticka ut o springa, för nu ska jag ha en snygg kropp till sommaren 09 och inget annat !, haha.

Ska försöka skriva början på boken nu, innan jag somnar:)
Kanske skriver ett inlägg sen !

PUSSS sålänge


Myskväll

Kom nyss hem från en riktigt mysig kväll hos nine :),  och nu sitte jag här med min syster och erik och kollar rocky, snart kommer rocky nr 2, också :)

Idag har varit en lugn dag förövrigt, och nu har jag riktigt sug på att börja skriva på boken..... hmmm, funderar bara på hur den ska börja, men jag tror allt att de blir bra:)
skriver om en stund igen !

PUSSSS


New haircolor

då var de färgat och klart :), nu ska jag hem till nine en stund igen!
PUSSSS

Rainy saturday

Ännu en regnig dag, fyyy, inte kul! men de betyder helt enkelt, SEX AND THE CITY!!! wiiiihoo
Sen sticker jag till Nine vid 1 tiden och färgar håret , hihihi:) Nu ska jag äta frukost med syster och far, mys.
Hörs senare

PUSSSSS

goodnight sweethearts

nu ska jag krypa i ner i min varma goa säng, hihi :) hur trött som helst!
Imorgon blir de till att åka hem till nine en stund och så ska hon färga mitt hår, wiii :), blir mörkare färg!
Skriver självklart ett inlägg innan jag sticker imorgon!

PUSSS & NATTI

 gammal bild

ME&ISABELLE

Jag&Isabelle på avslutningen!

Fotograf: aylin, givemesomething.blogg.se


Bookwriter?

Sitter här och funderar på om jag verkligen ska göra de som jag har högst upp på listan att göra just nu!
För något år sen höll jag på att skriva en bok, skrevb ungefär 7 kapitel med 4 A4-sidor i varje kapitel, men USB-minnet som jag hade boken på gick sönder, och filen/boken gick förstördes. Men jag har aldrig haft orken till att börja skriva den från början.... Men nu har jag suget, en del av er vet att jag älskar att skriva och att jag helst skulle vilja jobba som journalist... Och jag älskar verkligen att skriva, lite därför jag bloggar , haha;)

Så vad tycker ni, jag vet verkligen inte hur jag ska göra :)

PUSSSS


Betygen

Några av er ville ju veta mina betyg, så här kommer dom :), inte supernöjd med alla betygen menmen...

Engelska- VG
Matematik- G
Svenska- MVG
Franska- G
So- G
Biologi- G
Kemi- G
Fysik- G
Teknik- G
Slöjd- G
Hemkunskap- G
Idrott- VG
Musik- VG
Bild- VG

Bowling med klassen

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

1, aylin
2, nine
3, Jag
4, Isabelle
5, Emma
6, Robin
7, Jag
8, Mobilnördar? ohja!
9, Resultatet
10, Isabelle & jag
11, Kebabpizza fick de bli på restaurangen

Avslutning 2009

1 2 3 4 5 6 (klicka gärna upp bilderna)

1, So-lärarna :)
2, Sjungande lärare
3, Lojan, (min mentor)
4, Max&robin
5, Nine
6, Rasmus, aylin & isabelle

New in!

1 2 3 4 5klicka på bilderna

1, GinaT
2, GinaT
3, hm
4, GinaT
5, Åhlens


Rain..rain..shopping!

Kom nyss hem från överby, min pappa fick ett litet inplusryck och föreslog att vi skulle åka ut itll överby, och så fick de bli, men jag blev ju bara glad !:) fick köpt massa fina grejer (bilder kommer sen).
Nu ska jag sätta mig ner och ladda in bilder från Klassens dag då min klass och jag va och bowlade och åt på restaurang, sen ska jag ladda in bilder från skolavslutningen igår, och så kommer de ju självklart bilder från dagens inköp :) hörs snart igen!

Goodmorning bad wether

Jahapp, första dagen på lovet var inge vidare, hihi jodå!:) bara vädret som är lite tråkigt!
Vaknade klockan kvart i 1, och nu har jag bråttom för jag ska hem till min farmor och farfar på examens fika !
Bilder från dagarna som varit kommer senare, idag får de bli en riktigt blogg dag:)
När jag kommer hem, blir de på med mjukisbyxor och sätta sig framför datorn, ska nog få kollat lite SATC , men nu måste jag kila!

PUSSSSSSSS


Soooo sorry

Jag ber så hemskt myckt om ursäkt för min otroligt dåliga update den senaste tiden. Men nu ska jag iväg ner och träffa lite kompisar, så de blir inget inlägg förän imorgon, men då lovar jag att de kommer bilder från massa roliga grejer !:)
Första sommarlovskvällen nu då! :) kan de bli bättre, aight?;)

VI HÖRS SENARE!!

PUSSS

Goodmorning people

Nu har jag sovit ut, och är superladdad för att slå alla i klassen på bowling haha! säh
Ska snart sticka ut till bussen med tanke på att de regnar ute så de blev ingen promenad för mig inte! Efter bowling och middag med klassen så ska jag ut på stan några ärenden, efter de göra iorning mig för kvällen då jag ska upp till skolan och servera middag inför 9ornas avslutningsmiddag med föräldrar, haha :P så jag är väl hemma vid 22-23 ikväll kanskse. Ingen aning om jag kommer hinna blogga, men jag ska försöka hitta en lucka där jag kan sätta mig vid en dator i 5 minuter, om inte annat får jag väl skriva ett inlägg från mobilen, inte världsroligt, men de funkar !:)

Sålänge får ni klara er med de här, och skratta åt den här "nya" bilden :)


Soovdags

Nu är det dags att sova för datornörden Emma :) Inte varit megabra på att blogga idag, jag vet och de ber jag om ursäkt för! Men jag har haft kalas o grejer så , hihi. Nu är jag helt slut, sovmorgon till kvart i 12 imorgon, inte helt fel måste jag säga! Sen blir de bowling och sen middag med klassen i stan, tar nog med kameran så de blir några bra bilder !:)

Hörs imorgon! PUSSSS


birthday party

   klicka gärna på bilderna :)

SATC

Nu ska jag sätta mig och kolla sex and the city hahha, sjuukt bra :)

Hör av mig senare. PUSSS!


Kalajs

Nu har jag precis sagt hejdå till mina gäster :) Fick pengar, ett linne, trosor, datorväska, brännbara-cdskivor och en datormus :) Tack för allt !, jag och pappa på bilden! Mer bilder kommer kanske senare !


supertrött

Nä, nu är de dags att krypa till sängen :), skönt att lägga sig tidigt för en gångskull !
Imorgon blir de kalajs med pappas släkt, firar min födelsedag lite i efterhand, hihi :)
Men vi hörs imorgon!

PUSSS


svar på quizen

kan du lägga in ett videoinlägg där du visar hur du sminkar dig elr hur du fixar ditt hår? kanske de:) Hur blir man kompis med dig? jadu, haha. Kan du skriva lite mer om vad du äter och ta kort på det? Ja de kan jag försöka med :)

vad har du för midjemått? 65 cm. skulle du kunna tänka dig att videoblogga? Ja, jag har faktiskt funderat på de :) Hur gjorde du när du mobilbloggade? Jag gick bara in på internet och sökte på blogg.se, och sen funkade de som vanligt :)

eftersom du äter ganska nyttigt, brukar det hända att du blir jäättesugen ibland och småäter du ganska mycket i så fall, elr hur gör du då? Ja, de brukar bli så, de är faktikst ganska skönt att inte bry sig för en kväll. Hur många par skor har du? 10 par. hur mycket tid spenderar du på att blogga? Alldeles för lite igentligen! hur lång är du och hur mkt väger du? 174cm, 57 kg. Vilken är din favoritscen i Twilight? Helt klart kysscenen. hur kommer det sig att både du och din syster har så fina kroppar, berätta vad/hur ni tränar och äter? Vi tränar regelbundet och äter nyttigt :) Vilket program vill du gå i gymnasiet? sammhäll. vad tycker du skulle vara passande att ha på sig på skolavslutningen när man går ut första ring? De beror ju helt på vilken smak du har, men en lite söt klänning är ju inte fel :) tycker du att du själv ser bra ut? Helt okej! ska inte du ha moped nu när du är femton? Nej, jag kände inte för de. brukar du använda märkeskläder? Ja ibland. favoritfärg på kläder? Hmm, svårt, gillar de mesta :) hur fixar du ditt hår, plattar du det? ibland, fast väldigt sällan. vilka bloggar läser du regelbundet? fradaa.blogg.se & rikauteliggare.devote.se Hur mycket kläder shoppar du i veckan? Olika, ganska mycket nu de sista. vad är dina tre favoritplagg just nu? Mitt nya randiga linne från att. Mitt "peace" linne från hm och mina svarta lackjacka från rut m.fl. skulle du någon gång vilja lära känna/bli kompis emd ngn utav dina läsare? ja de hade väl vart trevligt :) hur har du råd med att köpa så mycket kläder? har fyllt år, fått lön och konfirmerat mig, + att jag får månadspeng och barnbidraget :) vilka länder har du vart i? frankrike, spanien, grekland, storbritannien, kroatien, österrike, danmark, finland, norge, tyskland, thailand, italien, hur länge tror du att du kommer att hålla på och blogga? jag har ingen aning, sålänge som jag tycker de är kul! har du ngn gång kännt att du har tröttnat på bloggen elr liknande, vrf isf? Jo de har jag faktikst, när jag inte haft någon insperation. har du vart full någon gång, va säger dina föräldrar om dom fått veta? haha jadu, dom skulle nog itne gilla de. skulle du vilja flytta utomlands när du blir äldre, isf vart? Ja, skulle gärna flytta till USA. vilka länder skulle du hellst vilja besöka? USA. läser dina föräldrar din blogg, vad tycker dom om den i sånna fall? Inte vad jag vet, har ingen aning faktiskt :) finns det inget videoklipp där du dansar? nej tyvärr. vart har du piercingar? öron och navel. vad brukar du använda för trosor? både string och vanliga. har du någon gång skcikat bilder på dig till en modellagentur eller funderat på att göra, för att bli modell då? Ja, jag har gärna velat de men har inte skickat in några bilder. ska du utaomlands i sommar, i sånna fall vart? Inte helt säkert, jag och mor funderar på att åka till Turkiet :) vad använder du för cremer för huden? Olika! vad hände med din kompis simon, ni umgås inte längre? De va ett tag sen vi träffades nu, men vi är fortf ävnner :) hur kommer dina betyg se ut nu till sommaren? och säg vilka ämnen som hör ihop med betygen Jag vet faktiskt inte, kan skriva ett inlägg när jag fått dom :) hur gör du för att ha så fin hy? du har ju inga finnar alls! jag har allt finnar ibland :) vad brukar du och nine göra när ni är med varandra? olika, för de mesta brukar vi snacka och så :)


Emma


dagens 8juni 09


Tröja: hm
Jeans: hm
Skor: stadium

mobilbloggning igen

vårat internet har lagt ner så jag kan inte svara på alla frågorna ikväll, tyvärr! Imorgon är de en ny vecka och nya tag, så då svarar jag på frågorna! Nu ska jag snart kolla sex and the city med syster. PUSSS!

Goodmooorning!

Åååh, jag älskar när jag vaknar med ett leende på läpparna, är på superduper humör idag, Kan ju typ inte bli bättre, right? Sitter nu bredvid min kära "syster" matilda, som också precis skapat en blogg www.netterviken.blogspot.com , kulkul :) Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra, ska se till att komma ut och träna hade jag tänkt, sen ska jag träffa min älsade nine senare, så vi kan skriva klart våran engelskaredovisning om Florida. yeye.

Funderar på att gå och sola någondag snart, iaf innan skolavslutningen på torsdag :)

Nä nu ska jag ta och dricka upp mitt te och lyssna på min nya favortilåt! MELOVE

Cute is what we aim for-lyrical lies


Klar!

jag veeeeeeet, min syster gjorde precis om sin blogg, och hon har också rosa, MEN inte så som jag har, hon hjälpte mig med bloggen för jag tyckte hon hade de väldigt fint, och var inte 100% säker på hur man gjorde.
Men nu ser de ut såhär, oavsett vad ni tycker :)

Helt slut, ska snart krypa i säng med min kära "syster" matilda och snacka, snacka & snacka :), sen sova!

Imorgon ska jag träffa nine en stund och skriva klart en engelskaredovisning, de absolut sista vi kommer göra i skolan nu, innan skolavslutningen :) hur skönt som helst! Sen efter jag träffat nine, så kommer svaren på frågorna, och efter de blir de sannorligt sex and the city-maraton med sis.

Hörs imorgon

PUSSSS

avslutar med en MYCKET gammal bild !

l

sorry about the mess

Ursäktar att min blogg ser ut som den gör för tillfället, men jag håller på och fixar lite nytt :)

new in

shoppning tur i göteborg idag och hittade ett linne, en parfym och ett par shorts :)

 
parfym: naomi campbell-with kisses
shorts: att.
Linne: att.

hugoboss my love


sverige vs danmark

Jag skäms för sverige, mer kan jag inte säga!
sitter och kolla på fotboll, kval mellan danmark och sverige, och de står 1-0 till danmark.
ajah, snart ska jag troligen träffa lite folk :)
hörs senare

PUSSSS

Kalas

Sitter nu i göteborg, billdal. Hemma hos min andra familj, hihi.
Har precis haft kalajs för matilda som fyller 18 år den 14 juni, Jättemys.
Vet inte vad som händer senare faktikst, kanske ska ut med mimie, om de blir så , så svarar jag på quizen imorgon :)

vi hörs senare!!

PUSS

Sooooo tired

Nu är jag så trött att jag knappt kan sitta upp, efter 3 timmars sex and the city ska jag nu äntligen få krypa ner i sängen!
SATC är som en drog, går verkligen inte att sluta kolla på skiten ;) haha!
Imorgon ska jag upp vid 8 och vid 9 åker jag till göteborg, shoppa lite tänkte jag :) vet inte om de blir så att jag stannar där imorgon natt, men vi får se !

Hörs imorgon

Godnatt my lovely angels!


Walk in trollywood



Birthday kid


För hon är bara 15 år, och livet leker än...


dagens/kvällens 5juni 09


Jacka: rut m-fl
Klänning: GinaT (systers)
Tights: GinaT
Skor: DinSko

birthday

Idag fyller jag 15 år gammal, men de känns inte riktigt som en vanlig födelsdag, haha, kan inte sätta fingret på vad de är men:) Åkte till vänersbort och åt på en restaurang där med mamma, frida, morfar & morfars bror från america. Sen tog jag och min kära syster en promenad i stan, bort till hemmakväll för att hyra film, men de slutade med att vi köpte sex and the city-boxen, wiiiii, har velat ha den såååålänge :) 699 kronor, men de är värtde! så ikväll blir de maraton med ben and jerrys-choclate brownie , gottt!!

nu kommer lite dagens och så:)


quiz

Nu kör vi:) fråga på !!! Lördagkväll kommer svaren !!



Onsdag

Nu sitter jag och kollar ywilight för 2 andra gången, och jag älskar den bara mer o mer !!
och nu kommer den bästa scenen i hela filmen.
Ska sova väldigt snart, för imorgon ska jag upp tidigt och cykla till hunneberg där vi ska tälta tills fredag,
Så jag tänkte ha en quiz till lördagseftermiddag, kommer kanske lägga in ett inlägg från mobilen imorgon, fast de är inte säkert :) Vi hörs kanske imorgon då!, sålänge, fråga allt ni vill veta!!


MobilBloggning

Sitter nu i bilen påväg till morfar:) skulle bara testa om de gick att mobilBlogga, o jajjemen! Skriver ett inlägg när jag kommer hem! Pusspuss

I´m sorry

Jag är ledsen för en dålig dag på min blogg, men vill fixa de sista provet nu!
Kanske skriver något mer innan jag lägger mig, men de är inte 100.
Kom nyss hem från en liten fika på stan med mor, frida & erik, myyys!

Vi hörs


PUSSSSSS

dagens 2juni 09


Tröja: hm
Jeans: hm
Skor: stadium

Smoothie

Härlig promenix :), nu ska jag sätta mig och plugga lite fysik, och drica chicquita-smoothie riktigt god !
Dagens kommer lite senare i eftermiddag.

Hade matteprov idag och de gick superbra, tror jag haha! Imorgon är de sista provet innan lovet, sååå skönt att få de gjort!

Hörs sen

PUSSSS


Kycklingpaj-promenix

Nu ska jag ta och äta en felix färdiga pajer-kyckling, sviiingod :)
sen blir de till att ta en promenix med älsklingshunden hugo.

Skriver mer sen

PUSSSSS

Eftermiddag/kvällens 1juni 09


Linne: hm
Shorts: adidas (fradaa.blogg.se)
Skor: stadium

dagens 1juni 09

  
Linne: bikbok
Tights: GinaT
Skor: stadium

Morfar

Mysigt hos min gooa moffis, gick till slussarna i vänersborg och tog en liten fika :)

   klicka gärna på bilderna , så blir de större :)


SUN

Ååååh vad jag älskar vädret just nu:)
Nu ska jag sticka till min morfar och sola lite granna:), solen tar inte så mkt längre, men de är ju underbart att bara ligga i solen!

PUSSSSS

In school

Sitter nu i skolan, har lunch men börjar snart. Huuuuur fint väder som helst idag! Och jag tar på mig tights, emma i ett nötskal ! haha.
Nä de får bli till att ha shorts imorgon :) nu måste jag kila!


PUSSSS

Robert Pattinson

 


RSS 2.0