dagens 30november

  
kofta: hm
t-shirt: att.
Linne: ginatricot
tights: jc
skor: converse


Måndag

Hej läsare :)

Kom nyss in från nattpromenaden med Hugo, läskigt att gå själv! Men hugo, de lilla rovdjuret skyddar en nog, hoppas jag haha.
Denna kväll har jag spenderat på en restaurang som heter kopparGrillen i vänersborg. Vi firade min kära mamma som fyllde år förra veckan. Så där har ni förklaringen till den dåliga uppdateringen idag.
Nu tänkte jag ta ett bad, men såg att klockan var 23, vart tar timmarna vägen??


Imorgon blir det vanlig skoldag och somvanligt blir det plugg efter. Men ska väl försöka hinna med bloggen också,… är inte på topp när det gäller bloggen just nu. Funderar på att ta en break i bloggandet. Känns bara som att de behövs. Men vi får se!

kram


Nattinatti

Japp, nu är filmen snart slut och då blir det att krypa tills sängs. Men jag tänkte stänga av datorn nu!
Så ni får ha en mysig natt, så hörs vi imorgon. Då kör vi igång med dagens igen, eftersom jag är frisker och inte ligger hemma :)

KRAM PÅER!

evfa attling

 Detta är Evfa Attling, ni har säkert hört talas om henne som Eva Dahlgrens fru, men hon gör också oootroligt snygga smycken! Äger ett själv, fick de i konfirmationspresent av farmor och farfar. Grymt vackra!

   

Troja

Denna film har jag fastnat i ikväll, har sett den några gånger innan, men den är faktiskt riktigt bra :)


dagens fråga 29november

vad använder du för väskor? Hade en väska som jag köpte i london, men den gick tyvärr sönder. Så nu använder jag en sveaväska som jag fick förra julen. Dock gillar jag den inte, så jag ska önska mig en ny i jul.

 

när kan man beställa biljetter till vår dansuppvisning? 1 december släpps biljetterna, receptionen i folkets hus :)

 

n'r du äter tacos, äter du med tortilla bröd eller med chipsen? Ibland med tortilla, ibland med tacoskal. Tacoskal är godast för det är inte så himla mättande.

 

nitar är ju en stor tredan, vrf använder du inget sådant, tex nitarmband osv? Bra fråga, älskar armband och nitar. Så  jag har inget bra svar på den frågan, får väl bli att investera i lite sånt kul :)

 

skulle inte du köpa en pälsjacka, har för mig att jag läste det för ett tag sedan. isf har du hittat ngn fin i ngn speciell affär? Jo, men jag har inte hittat någon jag gillar än.

 

är det sant att du väger mindre än 50, eller 50 kg? Pratar inte om min vikt

hur lång är du? 175 cm

hur ofta äter du sötsaker som kakor, godis chips?
och hur mkt typ?
När jag känner för de, hihi

Lovely sunday

Hej folket :)

Sa precis hejdå till farmor och farfar, var en mysig fika med gott kaffe! Nu måste jag sätta mig och plugga, har konsthistorieprov imorgon. Visst låter de kul? säh.
Men vi hörs sen igen! PUSSSS

Ställ dagens fråga i detta inlägg :)

 

Advent

Åååh, är det inte mysigt med advent? Alla ljusstakar och julstjärnor är uppsatta och man känner att julen är på gång.
Sitter nu och väntar på att farmor och allihopa ska komma, så att det blir lite adventsfika också. Nu ska jag försöka baka lite också, återkommer inom kort :)

kram

Advent

Åååh, är det inte mysigt med advent? Alla ljusstakar och julstjärnor är uppsatta och man känner att julen är på gång.
Sitter nu och väntar på att farmor och allihopa ska komma, så att det blir lite adventsfika också. Nu ska jag försöka baka lite också, återkommer inom kort :)

kram

solarium


vs

Om jag får välja så måste jag säga att älvhögsborgs solarium är betydligt bättre! Visserligen dyrare, men man får betyyyyydligt mer färg i ä-borgs solarium.


fantasy

 Inte den nyaste parfymen kanske, men den luuktar underbart! Den har definitivt en plats på min önskelista i jul :)

första advent

Hej alla goa läsare :)

Sitter nu på min systers rum o lyssnar peter lemarc, bäst! Ska snart dra mig mot nine, vi funderar på att dra oss ner mot ä-borg för att sola, så fruktansvärt skönt. Sen blir det hem och baka lite adventsfika med syster, plugga, och blogga :) senare ikväll kommer farmor, farfar, faster m familj hit. Det är ju ändå första advent, måste ju fikas lite. Ingen dans idag heller, ganska skönt faktiskt. Att ha en hel söndag hemma :)
Nu blir det somsagt Ninee.

Kram på er!!

in the night

Nu ska jag stänga av datorn, lägga mig under mitt varma täcke, ligga o titta på min fina julstjärna jag satt upp i fönstret, innan jag sluter mina ögon och försvinner in i mina drömmar. Ska bli riktigt skönt att sova, varit en toppentoppentoppen dag! Imorgon ska jag plugga lite, och träffa ninis. Men vi hörs imorgon sweeties! Hoppas på ett skitväder, för då blir de bra bloggning och då kanske jag kan slå mitt nya rekord på läsare.
Visst 575 läsare, kanske inte är supermånga om man gemnför med kenza, kissie o så, men för mig är det väldigt många.

Tack för att ni lyser upp min dag!

 

goooodnight!


F-E-J-L

           The best!

Lördagkväll

Hej alla läsare :)

Har nyss sagt hejdå till Johan & Lukas, har varit en mycket rolig kväll! Först var det tacos med familjen, sen blev det att spela lite spel, och efter de blev de donken eftersom Johan fått körkort,yey :) Riktigt, riiiiktigt rolig kväll! Men det absolut roligaste är att vi planerar att åka, tillsammans med min o fridas pappa och deras mor och far, till new york vecka 14, förstår ni hur jädrans kul de kommer bli isåfall, can't wait! :D
Men nu ska jag sätta mig och ladda in bilder från kvällen.

Huugs


Chiilllla

hehe, lite småsöt pojke. Var ungefär lika rädd innan jag fick min spruta, :)


Fixamat-time

Hej läsare :)

Nu är det 20 minuter kvar tills gråsjö kommer, så nu blir det till att fixa tacosen, tur att man är två :)
Lite bilder m.m. kommer ikväll. Blir ingen bloggning nu på några timmar, inte varje dag man träffas johan o lukas så :)
Men vihörs senare!

PUSSSSSS

  


dagens fråga 28november

Använder du någon hudkräm? I såfall vilken?

Ja, varje morgon och nästan varje kväll :) använder dove-beuty body milj, alltså den som är på bilden under!


Lördag

Hejjjjjj!

Ligger i sängen med ninis och pratar lite, skulle igentligen pluggat men nae de blev ju inte så.
Var nere på stan en vända och köpte lite julklappar, kanske lite tidigt men det är ändå skönt att få de gjort. Vad önskar ni er i julklapp?
Själv har jag absolut ingen aning!

Men nu ska jag vara lite social mot min kära vän, så vi hörs senare!

Ikväll kommer Johan & Lukas hit!!!:D

 


London!

Åh, jag vill tillbaka. Sjukt rolig resa med far och sis :)

 sommaren 08

fredaagmys

Hej goingar :)

Har precis kollat klart på filmen "ryktet går", som gick på kanal 5. Har redan sett den en gång, för jättelänge sen och det jag minns var att jag tyckte den var jättebra. Men jag kan inte riktigt hålla med längre, en vanlig romantisk komedi med amerikanskt slut.  Men lite sött är dfet ibland :)

Kvällen har jag spenderat framför tvn, tänkte vila upp mig för imorgon måste jag vara frisk. Ska nämligen vara med nine på dagen och vi ska plugga lite och bara prata, har inte blivit så mycket sånt nu när jag varit sjuk :) Sen på kvällen blir det att träffa bröderna Gråsjö, så då blir det taaacooo, GOTT:)

Nu ska jag lägga mig ner i soffan igen och kolla seinfelt!
puss


FOOOOD

Nu står maten på bordet, första gången på 4 dagar som jag är hungrig! Gott ska de bli med lite sallad för en gång skull :)

KRAM!

  observera hur fint jag vikt servetterna , haha !

design done!

Efter ett antal timmar och några svordomar lite då och då så är jag äääntligen klar med den nya designen. Vad tycker ni? Hot or not?

Ska sätta mig och plugga i cirkus en halv timma och sen blir de one tree hill, de gamla avsnitten går varje dag klockan halv 4, kul att se faktiskt :)

Vi hörs senare! PUSSSS


short day

Hej läsare :)

Gick upp till skolan imorse för att göra biologiprov, men jag kände redan när jag vaknade imorse att jag inte mådde bra men jag gick upp ändå. Jag klarade provet iaf, men nu ligger jag hemma igen med yrsel och världens huvudvärk...skulle inte förvåna mig om febern stiger också. suger....

Nu väntar jag bara på chokladpuddingen i kylen, är typ det ända som jag vill och är sugen på att äta nu när jag sjuk, har inte ätit något annat i stortsett hehe. Ingen aptit för fem öre. Fast ikväll är de slut med chokladpudding hehe, då ska min syster och jag(om jag mår bra) fixa en fräsch sallad, de va fruktansvärt längesen!

Väntar också på att alvedonen ska värka, för när den gjort de så ska jag fixa en ny design hade jag tänkt :)

KRAM PÅ ER!

 

G-night

Hej alla kära läsare :)

Nästan feberfri nu, hoppas verkligen inte att feber går upp tills imorgon! Behöver komma till skolan o göra ett prov. Dock har jag världens träningsverk i min mage från allt hostande, gör skitont!
Men jag hade faktiskt tänkt att sova nu, behöver verkligen de om jag ska bli frisk. Så vi hörs imorgon :)

PUSSSSS&GODNATT

dagens fråga 26november

Hur länge har du dansat? 6-7 år

 

gör du ung. 90 utfall varje dag?:O haha jag orkar typ 10 st. Ja något sånt, dock inte 90 på rad, utan jag gör 3x30, så jag gör 30 stycken utfall…sen 30 situps, 30 rygglyft m.m. och sen 30 utfall igen, och så håller de på, tills jag gjort allt 90 gånger

 

vad har du för bh-storlek? 75b

 

om man har storlek 39-40 på skor, vilken storlek bör man då ta på kängorna från H&M? Svår fråga, skulle nog tagit 39, då kängorna töjer sig lite!

 

jag är väldigt nyfiken på hur du har fixat ditt hår på bilden i inlägget ”fever”? är det locktång eller hur har du gjort? Med en vågtång från obh nordica. Jag köpte den på elgiganten och den kostade 500 :)


Bad romance

Älskade Lady gaga i början, sen har jag bara gillat henne mindre o mindre, men nu älskar jag henne igen, grym är hon!
Måste säga att detta är en av hennes bästa låtar, loveit!


header-vinnaren

Johanna Eriksson heter vinnaren, hon är 18 år gammal och driver en väldigt intressant blogg, om hennes vardag m.m. Skön stil har hon också + att hon gör gryyymmma headers!
För att besöka hennes blogg tryck HÄR!




Här är hennes två headers som hon skickade till mig

Vilken tycker ni att jag ska ha? eller tycker ni att jag ska ha någon av dom? 1 eller 2?
1-> 2->


Jul 2005-2008

Såhär har jag sett ut på julafton genom åren, ojojoj haha! Nu återstår bara 2009, inte långt kvar!

2005-->  2006-->  2007-->  2008-->  2009.....

Sommar? jatack!

Åh vad jag vill ha tillbaka sommaren...

           

Feeling better

Hello my friends!

Ligger i soffan och kollar på project runway, faktikst riktigt bra! Mår betydligt bättre idag, nästan ingen feber kvar. Men fortfarande huvudvärk, så jag tänkte att det kanske var bra att stanna hemma en dag till. Men imorgon måste jag dra mig till skolan. Eftersom jag mår bättre så blir det nog lite mer bloggning idag, de gillar vi, right?;)

Dagens fråga kan ni ställa i detta inlägget så svarar jag lite senare!

KRAM


fever

Hej goa läsare :)

denna dag har inte varit speciellt rolig, vaknade imorse med 39,4 i temp, och en fruktansvärd hosta! Nu är det lite bättre, käkat alvedon hela dagen...inte kul detta inte! Eftersom jag mår som jag gör så blir min blogg inge rolig, men de får ni helt enkelt stå ut med :)

vinnaren av headertävlingen är johanna! grymt snygga headers har hon gjort, så tack för de! Slänger  in ett inlägg med hennes blogg o lite så, senare!
Nu ska jag sova lite till!

Kram påer!

dagens fråga 25november

Emma, vart tycker du man köper finast jeans, och vad tycker du är bäst jeans leggings eller vanliga jeans? svårt,  jc har otroligt snygga jeans men även hm :) Jag tycker att jeansleggins är så himla mycket skönare, men de är oftast snyggare med vanliga jeans. Så jag gillar vanliga jeans mest :)

Host host host..

Jani, har nu hostat upp min hals för er som vill veta. Har ont som fasiken, men jag hoppas att jag inte har någon feber imorgon. Kommer stanna hemma imorgon, för jag mår verkligen inte bra!
Tack till er goa läsare, för era kommentarer och att ni läser min blogg!
You make my day!

Imorgoneftermiddag/kväll utser jag vinnaren av min tävling, så forsätt skicka in header-bilder!

hugs

 miss my hugo!

 


dagens fråga 24november

bor du i billdal? det gör jag också :) till frågan, vet du vart du ska gå på gymnasium än? någon skola du funderat på? Jag bor där inte riktigt än, eller varannan helg eftersom jag går i skola och min pappa bor här i trollhättan. Men min mammas man bor i billdal så jag är där somsagt varannan helg, men jag ska troligen flytta dit i sommar. Beror ju på om jag ska gå gymnasie i gbg eller thn…svårt.

 

något bra tips på att få smalare lår? Powerwalka och springa

 

använder du fortfarande skinjacka? Ibland, beror lite på vädret. Men om jag har den så har jag en tjockare tröja under.

 

kan du inte visa lite träningsoutfits? som när du går ut och powerwalkar :)? Kan jag väl fast det är inget speciellt att se. Slitna gamla mjukisbyxor eller tights och en tjocktröja, vindjacka, o så :)

 

vad åt du till lunch (hemma) idag? Jag åt lite sallad med tacosås. Grymt gott att smaksätta sallad med tacosås. Observera att jag inte bantar, hade inte så mycket mat hemma och sen har jag ingen vidare aptit nu när jag är sjuk.

 

Vad önskar du dig i julklapp? Högtalaranläggning till min dator, ny systemkamera, snygga smycken, ny väska, m.m. :)

 

går du powerwalk när det är så mörkt ute,  jag skulle bli skiträdd haha speciellt när man lyssna rpå musik och inte hör någon annat än de. Om jag går ute själv så har jag aldrig musik i öronen, just för att jag kan inte höra om det är någon bakom mig, eller ah ni förstår.

 

jag har en fråga angående, dina "plastsystrar" kommer ni bra överens? och isåfall har ni alltid gjort det? man får inte höra så mycket om dom. det vore kul att veta eftersom man hat hört från många att plast syskon inte direkt är drömmen… Jag har två plastsystrar och en nioårig plastbror. Umgås mest med mina plastsystrar som är 16 och 18 år, underbara tjejer! Har kommit överens med dom sen första dagen vi träffades. Så fruktansvärt goa tjejer som jag verkligen älskar! … Jag kan hålla med om att plastsyskon inte är det roligaste, har varit i den situationen innan mina nuvarande plastsyskon. Men som tur så har jag inga problem överhuvetaget med mina mimie och matilda :)

 

gör du ofta styrketräning? hur ofta då?:) och vad gör du för något och hur många? Jag brukar göra styrketräning varje kväll. Situps, rygglyft, ”kissa hunden”, armhävningar och utfall, ca 3x30 :)

 

är du kär i någon? Kär är ett väldigt starkt ord :)

sick...igen!

Hej alla goa läsare :)

Ligger helt utslagen i min soffa, ont i hela kroppen, huvudvärk, feber och hosta. Jädrans spruta, hosta hade jag dock innan jag tog sprutan! Så nu ligger jag hemma, lär väl göra de någon dag framöver också!
Har ingen ork att tänka knappt, så jag vet inte om bloggningen blir så himla mycket bättre, men jag ska försöka :)

Vi kör dagens fråga, så fråga på i detta inlägg :)
hörs sen!

PUSSSSS

Vaccinsjukan..

Hej folket :)

Gick hem efter jag blev vaccinerad mot svininfluensan, blev alldeles yr och nu har jag t om feber ! Ingen hög, men så är det. SKa bara se till att vila idag så blir jag nog bra tills imorgon :)
Så nu vet ni hur det ligger till med de, ska ta och sova en liten stund till så hörs vi senare!

Den som vinner min tävling, vinner reklam. Alltså jag gör reklam för er på mig blogg, för er som undrar :)

Har redan fått en header av en tjej som heter johanna, och i love it, keep it up!

KRAM


Sleep tight

Nu drar jag mig till sängen, sådär en dryg timma försent!

Men vi hörs imorgon, godnatt påer!


header-TÄVLING

hej folket!

Tänkte köra en liten rolig tävling, ni ska nämligen göra en header till mig. Laddar in lite bilder på mig i detta inlägg, som ni kan ta. Sedan mailar ni era headers till [email protected] , och den headern som jag gillar mest, för jag reklam för på min blogg :)
Även ni som inte har blogg får självklart skicka header också



       Ni får trycka på bilderna för att dom ska bli större :)

 

För er som vill ha andra bilder, så kan ni kolla i mitt arkiv och på kategorin "photo"

KRAM


dagens fråga 23november

Hur skulle drömkillen vara? Snäll, omtänksam, ha humor, ärlig, jag ska kunna lita på honom.

 

vart har du hittat din säng? Du har min "drömsäng" då den ser väldigt tjock och mysig ut. många ser så vekliga ut. Bra fråga, får ta o fråga min mamma de, så kan jag svara på de någon annan dag i veckan :)

 

brukar du vara avundsjuk på din syster? Njae, både och! Är nöjd med mig själv, men lite avundsjuk är  jag allt på att hon lyckats lite mer än vad jag gjort. Men jag är ju tre år yngre, så vi får se vad som händer framöver!

 

har du ngn mail man kan nå dig på, för personligare frågor osv? yes, [email protected] :)

 

går du powerwalk varje dag typ? som idag, det spöregnade ju. Om jag känner för att gå ut när de regnar så gör jag de, regnar ju i stort sett varje dag nu för tiden, så man får försöka dra sig ut ändå haha.

 

du äter ju inte ens ris ( kolhydrater ) vrf skriver du det då? Jag äter mat, men inte sötsaker… samt pizza, hamburgare, kebab, feta såser osv. Har sagt detta ett antal gånger nu!


webcam

  

Grahn


Fråååga

dagens fråga kan ställas i detta inlägg :)


dagens 23november


Skjorta: hm
Linne: GinaTricot
Klocka: guldfynd
tights med dragkedja: hm
skor: vita converse(glömde dom på bilden, hihi)

Ny vecka

Hej alla läsare:)

Ja är det ännu en ny vecka och jag håller på och hostar...igen. Fruktansvärt jobbigt!
Sitter nu och väntar på att maten ska bli klar, kyckling o ris :) Ska ladda in lite dagens bilder och så, sen efter maten blir det mat och mer bloggning :)

PUSSSS

I need to sleep

Hej mina vänner :)

Ledsen för en tråkig blogghelg, men de blir bättre nu när skolan börjar o alla rutiner forstätter! Skulle laddat in lite bilder från helgen men de blev inte så, så jag fixar det imorgon! Nu måste jag sova, ska bara prata lite i telefonen först...mm :)
Nä nu ska jag dra mig, men vi hörs imorgon igen!

PUSSSS


dagens fråga 22 november

hur gör du när det regnar ute och du ska ut och gå? Jag använder ett paraply :)

dagens 22november


Jacka: zara
Halsduk: zara
tröja: mq
tights: jc
skor: converse

DANS

Sorry, vi hörs senare måste kila till dansen nu !

PUSSSSPÅER

Back in trollhättan

Hej tjejer och killar!

Kom precis hem till trollhättan, skönt :) Dock vet jag inte vart min sladd som jag har till min kamera, för att få in bilderna i datorn, men syster kommer hem snart så jag får sno hennes då. Har en del bilder från helgen som jag ska ladda in hade jag tänkt.
Sitter nu och kollar reprisen på idol från i fredags, såg de ju inte då. Fast nu blir det ut med hugo, och sen laddar jag in bilderna så vi hörs om en stund igen :)

PUSSSSS!

 hittade skjortan på bilden hemma hos min låssassyster, så jag snodde den :) hot or not?

Kalajs

Hej igen!

Har inte hunnit ladda in några bilder, och nu måste jag skynda mig! Ska ner till bussen för att ta mig in till centralen och sedan vidare till allingsås! Jag är hemma vid 10 ikväll, vi hörs då sötnosar!
Då blir de även dagens m.m.

PUSSSSSSS

New in


Maxfactor puder, kicks, 120 kronor :) nyans 02


Godmorgon Godmorgon!

Hej mina vänner :)

Har precis dragit på lite mascara, och ska nu dra mig till frölunda torg för att köpa present till min låssaskusin som har kalas idag. Så idag blir det släktkalas med min låssassläkt haha :)
Ska köpa ett nytt solpuder och kanske skjortan från hm, vi får se! När jag kommer hem sen, så ska jag ladda in lite bilder från tjejmiddagen igår!

PUSSSSSSS

 

Goodnight folks

hej mina underbara läsare!

Kom nyss hem från en smått galen kväll, kunde lika gärna stannat hemma o bloggat o kollat idol, nä men de va helt okej :)
Nu är jag helt slut, ska ta och sluta mina ögon o drömma om något roligt!

Vi hörs imorgon, då ska jag blogga mycket mer, promise :)

Love to you!


fridaynight in gothenburg

Hej hopp!

Nu har jag lite bråttom, ska med en buss om 5 minuter, så detta får gå fort! Ska på tjejmiddfag med mimie o hennes vänner nu, så jag är inte hemma ikväll!

Bloggar inatt eller imorgonbitt :)


PUSSSSSSSSSSSSS

school

Hej läsare!

Sitter nu i skolan och har tekniklektion, efter de blir det matte, sen lunch, sen engelska, sen so, sen GÖTEBORG!
Skönt att komma ifrån thn lite :)

Vi hörs senare!

PUSS

Tiiiired

Hej alla läsare :)

Nu är svenskan klar, ska bara föra över den till ett usb-minne. GÖTTT MOS!
Imorgon efter skolan åker jag direkt till göteborg så det blir ingen bloggning förän imorgoneftermiddag, !
Så nästa gång vi hörs är jag i gbg, blir nog lite party imorgonkväll också, alltid kul :) Men vi hörs ju innan de!
Nu ska jag sova:)

PUSS PÅER GOA LÄSARE!


Svar på frågorna!

vad är det för pälsjacka du ska köpa som du tidigare nämnt och va tycker du är fint att ha till pälsjackor? Jag vet inte än, har inte hittat någon jag gillar. Jeans, skjortor m.m.

 

7 bästa låtar när du är ute och powerwalkar? Bra fråga!! Love is gone-davit guetta(gaaaammal) infinity, sexy bitch-akon, ja de finns en del bra musik !

 

hur bred är din säng? 160 cm J

 

favorit artist/band? Coldplay & the kooks


favorit låt?
Coldplay- Lost


favorit ämne?
Svenska & so

favorit jeans? nudie

favorit underkläder? Oj, svår fråga. Gillar alla mina underkläder, annars hade jag inte haft dom, right?

 

ska du köpa skjortan från hm?  isf beställer du den? Jag har inte bestämt mig än. Vet inte, beror på om den finns i butik eller inte.

 

favoritfärg? Blå&röd

favoritbok? Oj, har inte läst en bok på jättelänge faktikst! Så jag har inte blekaste.

favorit tv-program? Vänner, so you think you can dance, desperate houswives, greys anatomy, gossip girl... går inte att välja!

favoriträtt? Helt klart grillad lax/kyckling med en fräsch sallad

 

om du inte äter kolhydrater vad äter du då? Typ bara kött, fisk och grönsaker eller? Eller äter du bara väldigt lite kolhydrater? Jag äter mat… men jag äter inte allt för mycket sötsaker!

 

Också hört att du inte äter kolhydrater, varför inte? Det är inte direkt sunt när man är 15 år, kan lätt gå överstyr när man börjar med såna där "dieter" vid så tidig ålder, om du förstår vad jag menar. Hoppas att det inte är för att du vill bli lika smal som din syster, eftersom en del påpekat att du är större? (Jag är inte en av dem) Jesus vilket tjat. Jag äter mat, jag älskar mat, men jag äter inte sötsaker eller feta pizzor, kebab, hamburgar med pommes eller ngt liknande. Men jag äter fortfarande kolhydrater, det är kolhydrater i alla mat.

 

jag som läsare skulle gärna vilja lära känna dig och bli kompis med dig, hur? Svår fråga, ta kontakt med mig, prata med mig, va go o glad, haah :D

 

hur ofta äter du läkerol? När jag är sugen

 

vadå äter inte kolhydrater? hur äter du i skolan och när det typ är lasagne, petar du ut pastaplattan eller? Då äter jag  hellre sallad som min skola har och knäckebröd.

hur ofta äter du sötsaker, såsom kakor godis osv? Så sällan jag kan. Men ibland får man ju festa till de lite!

 

vet att du inte vill ha frågor om din kost, men jag måste fråga en sak, för nåogn dag sen sa du att du inte åt kolhydrater. men sen åt du chokladbollar nu häromdagen? hur går det ihop? Jaadu, jag är en tjej på 15 år, som lever livet. Tränar, äter nyttigt, men jag behöver ju inte svälta mig? Ibland får man allt unna sig.

hur länge har du tränat dans? Jag har dansat i 6-7 år, varit ledare i 2 år.

 

tränar du fortfarande dans? Ja de gör jag

 

och vad är det för dans? Show/jazz

 

hur äter du? kan du kanske förklara detta äter jag till frukost osv ? Som jag har skrivit ett antal gånger tidigare, flatbröd med keso och kalkon oftast. Ibland tar jag lite lättfil med havregryn i.

 Hoppas ni har fått svar på era frågor :)

KRAM


dagens 19november


halsduk: ginatricot
tröja: eve
Jeans: hm
skor: converse

Minifrågestund

Vi kör en frågestund på några timmar, med tanke på att jag måste plugga :) så jag svarar senare ikväll!
PUSPUSSPUSSPUSSS

Sjukt seg är jag!! Blir så fruktansvärt trött av att basta o simma... skulle kunna sova en stund nu, men nepp det har man inte tid me om man går i skolan!
min myshund som ligger bredvid mig brevid på bilden :)

should I?

Gillar verkligen denna skjorta från hm, men jag kan inte bestämma mig om jag ska köpa den eller inte!!
Kostar 250 kronor, tror jag:) Så vad tycker ni, ja eller nej?


HugoBoss

   

Free day

hej alla läsare:)

Hur skönt är det inte med studiedag? och hur skönt var det inte att simma imorse?
En fruktansvärt skön start på dagen, så nu har jag och nine kommit överens om att vi ska gå o simma nästan varje fredag och efter de, basta och sola någon gång :) Suuperskönt!

Sitter nu och kollar tv o dricker te, ska se till att bli klar med svenskan nu, så att man har de gjort! Sen blir det bara till att slappa!
Vi hörs senare:)
PUSSSSSS


myroom

       så här ser mitt rum ut frtån lite olika vinklar, hoppas ni är nöjda !:)

KRA


dagens fråga 18november2

Fick lite mer frågor!

hur gamla är dom som går i din dansgrupp? 96or-94or
har du haft någon grupp innan den du har just nu? Ja, hade en grupp med 7-9 åringar och en med 4-6 åringar
Hur gammal är du? 15
Vilken skola går du på ? Strömslundsskolan!

 

Godnatt på er goa läsare, imorgon blir en bättre bloggdag, I promise :)


Onsdag

Hej alla kära läsare!

Sitter nu i soffan med hela tjocka familjen, syster, mamma, hund och ninis! Myyys, halv studiedag imorgon, ska till ä-borg o simma med tjejerna i 9an klockan halv 10, sen slutar vi halv 11. Så imorgon blir det mycket rolig bloggning!
Var nere och solade idag igen, hur skönt som helst. Blev 25 minuter idag igen :)

Men nu ska jag forsätta mysa och kolla på so you think you can dance!

Vi hörs senare my loves!

PUSSSS

Ps: ber om ursäkt att jag varit dålig med outfitbilder men jag har ju varit sjuk o grejer, så jag har helt enkelt inte haft någon outfit , hihi. Men imorgon kör vi igen !!

 webcam, hehe!

clothes

Denna hög hade jag i början innan jag började städa....

detta ska jag behålla...... och detta slängs...... 2 regäla högar.

dagens fråga 18november

jag försöker dricka te varje dag som du men det är inte gott haha, vad brukar du använda för tillsatser i? Jag brukade ha socker i, men då blir det inte samma sak. Då blir det ju "onyttigt" iallafall. Försök dricka något annat, ex kaffe, smoothie, eller träna bara på att dricka te, du kommer gilla de så småningom :)

Of to schooool

Hello my dear friends!

Nu drar jag mig till skolan, trött som en galning! Men de ska bli skönt att komma utanför dörrarna o träffa lite folk!
hörs runt 4 tiden!

PUSSSSSS


tuesdaynight

Hej på er läsare!:)

Sitter helt död i soffan, kollade nyss på desperate housewives, och nu är jag helt slut... fast jag lär inte kunna somna ikväll! Sov till halv 11 imorse, och jag har varit inne hela dagen. Kommer ha myrkryp i benen och lär in somna förrän sent!
Men jag ska stänga ner datorn nu, och sakta dra mig mot sängen! Men vi hörs imorgon sweeties!
Godnatt på er!

PUSSSSSS

 tycker synd om min bebis hugo som har råkat ut för "kennelhosta" han går runt och hostar som en galning, och ibland spyr han till och med. Snacka om att alla är sjuka!

dagens fråga/frågor 17november

Om du nu tänkt slänga kläderna du ska rensa bort, kan du inte lägga upp det på bloggen och sälja eller nåt? Jo det kan jag faktiskt göra! Kan fixa det i veckan.

 

vart färgade du håret sist och vad kostade det? I Göteborg, 900 kronor.

 

Har du haft något bra sommarjobb? Nej faktiskt inte, ska fixa till nästa sommar!

 

Vilka länder har du varit i? Frankrike, spanien, grekland, thailand, tjeckien, tyskland, österrike, danmark, finland, storbritannien, kroatien, italien.

 

Eftersom du och din syster dricker så himla mycket te, kan ni rekomendera nån favorit? Kokkosnötste, vaniljte & black currant

 

Vad vill du bli när du blir äldre? Har du tänkt på det än? Vill gärna skriva. Men jag vet inte riktigt.

 

vad gillar/brukar du äta till frukost? jag är trött på att äta mackor varje dag hehhe jag äter oftast flatbröd som jag skrev i ett inlägg för ett tag sen, med keso på och 2 dl lättfil.

 

kan du inte visa en bild på dig i bikini och bilder på ditt rum? Bikinibilder får vi se, men bilder på rummet ska jag fixa denna veckan.

 

åt du och din syster chokladbollar igår? Yeapp, när  man är sjuk får man unna sig!

 

hej emma, älskar din blogg för det första, du ger oss läsare mycket inspiration. hur lång tid tog det innan du såg skillnad efter dina powewalks och att du slutat äta kolhydrater. funderar på att prova men självklart vill man se resultat annars orkar jag inte hahah, svar: Svårt att svara på ! Efter ett par veckor. Men det beror ju helt på hur ofta du powerwalkar och hur mycket du äter :)

 

i somras hade du fyra vg och ett mvg right? har du höjt dig i några ämnen nu? isf vilka och hur många typ? Jag vet faktiskt inte. Tror jag har höjt mig i några ämnen, men det återstår att se :)

läsa...läsa..skriva..läsa

Yes, det är i stort sett de jag har gjort de närmaste 3 timmarna! Segt menmen...
Känner mig fruktansvärt sliten! Ska nog ta och hoppa in i duschen och pigga upp mig lite!
Har ni haft en bra dag i skolan?:)

Vi kör på dagens fråga idag också, så fråga på!

  H.C. ANDERSEN!

Last day at home

Hejsan på er !

Ligger hemma på min stora, goa, varma säng och lyssnar på kent och unnar mig lite godis... avundsjuka? hehe.
Mår betydligt bättre idag, hade lite feber igårkväll, men idagär jag feberfri, så imorgon blir det skolan!:)

Oerhört skönt att ligga hemma faktikst, behövde de.. inte kul att vara sjuk! Ska plugga lite nu, sen blir det till att spela sims 2, haha.


Ja, när man är sjuk, får man lov att vara sleten, och jag unnar mig lite juleskum, otroooligt gott!
  


Free

Yes, detta är fördelen med att ha en storasyster med för mycket kläder, haha !:)
Hon rensade hennes garderob för ett tag sen och nu har man fått ta över lite av hennes kläder, de bästa är att hon knappt använt de, och självklart är det gratis! Så nu blir det att rensa i min garderob också, har alldeles för mycket kläder jag också! hihi:)
Suupernajjs!

-3 tshirtar
-2 par jeans (lite osäker, då de är lite förstora)
-1 par chinos
-1 par jeanstights(svarta)
-lacktights
-2 tröjor



Sovgott

Nu ska jag hoppa isäng, behöver all sömn jag kan få, så att jag kan bli frisk!
Ingen skola imorgn heller, lär ju inte somna inatt pga hostan, vi får se hur det blir!
Hoppas ni har haft en toppendag, ska försöka blogga lite mer imorgon sweeties!:)

PUSSSSS


dagens fråga 16november

hur länge solade du? 25 minuter

 

Till dagens fråga (snälla svara på den emma):när du är ute och går, (powerwalks raska promenader) hur lång tid går du och brukar du gå på morgonen innan skolan eller eftermiddagen? Jag brukar gå efter skolan, ibland händer det att jag går på morgonen, fast min syster brukar ta morgonpromenaderna. Jag går i ungefär 1 timma !

KRAM

update

Hej gullungar :)

Satt o frös så mycket så jag gick till ä-borg och la mig i ett solarium, sköönt. men nu mår jag ännu sämre, kunde jag räknat ut! Nu har jag tagit en dusch och ska försöka plugga lite musikprov, får se om jag orkar dra mig till skolan imorgon!

PUSSSS

sjuuker

Hej alla läsare :)

Ligger hemma på min säng och halvsover, låg och hostade tills klockan halv 3 inatt, och nu har jag ont i hela kroppen. Dock har jag ingen feber...
Bildprovet som jag skulle ha på onsdag, är framflyttat tills nästa vecka, så nu är det bara musikprov imorgon och svenskainlämning på fredag, ibland gillar jag faktiskt skolan, haha.
Men nu ska jag ta och gör iordning lite te! Vi hörs senare

PUSSSSSSSSSS

Tack till er!

Skulle bara slänga in ett inlägg och säga godnatt, har precis kollat heartbreak hotel, sjukt rolig film! Men nu ska jag krypa isäng, är sjuker igen... tror att det blir en hemmadag imorgon!
PUSS PÅ ER

Och tack till er läsare som lyser upp min dag, ni är för goa! Tacktacktack för alla underbart snälla kommentarer!


dagens frågor 15november

Några favoritsporter förutom dans?  Nej, har testat massa sporter, men kom på att jag inte är någon bolltjej, så då insåg jag att dans var perfekt för mig !!

 

kan du visa en bild på ditt rum? Jajjemen, tänkte ta lite bilder i veckan !

 

var hittar du all din inspiration? kläder alltså! Andra bloggar, tidningar m.m.

 

och vad använder du för smink? mascara etc, solpuder, mascara, eyliner och ibland brun kajal.

 

har du någon pojkvän nu? Nej det har jag inte.

 

bor du och din familj i ett lyxigt hus? Nej det kan ja inte påstå, hehe.

 

hur oofta går du powerwalks eller raska promenader du har grymt fin kropp tjejen:D och hela din blogg är så fin du fattar inte vilken inpiration du gett mig! När jag är hos mamma går jag varje dag, eftersom hugo måste ut på promenader. Men på pappas veckor kanske jag går 4 dagar i veckan ungefär. Tack så jätte mycket, vad glad jag blev nu!

 

äter du kolhydrater eller inte? :) och jag behöver hjälp en en sak, känner ibland suget efter något riktigt gott, hur gör du för att motstå? Nej det gör jag inte, försöker att vara så nyttig som möjligt i alla situationer. Jag dricker kaffe eller te, och sen så har jag nästan alltid tuggummi J

Comhem-reklam-original



Fruuuktansvärt roligt !!!

Söndagsöndag

Hejhejhej!

Kom nyss hem från dansen, och gissa vad jaga komemr säga  nu....mm, jag hann inte filma min dans idag heller :( Sorry för de... ska se om jag kan låna medborgarskolans danssal någon dag i veckan så kan jag filma då!

nu sitter jag bara och väntar på att maten ska bli klar, mår inge vidare! Alldeles yr, huvudvärk och hostan har kommit tillbaka. Får se om jag blir frisk tills imorgon, kan ju alltid hoppas.

Vi kör dagens fråga idag också, så fråga på :) svarar senare!

 

dancetime

Har nyss tvättar ur min hårpackning, och nu ska jagbara låta det torka sen blir det ner till dansen :) och idag ska jag faktiskt försöka fixa en dansvideo så ni får se, hehe. Har sagt de ett antal veckor nu, men idag händer de!!!
haha, nä jag vet itne. Får se om jag hinner...och vem vet,jag kanske till och med lägger in ett videoinlägg sen?? mm, mycket kan hända på min blogg idag ;)

Nu ska jag sätta mig och skriva lite om H.C. Andersens liv!
Hörs efter dansen
PUSSSSS



dagens fråga 14november

Tycker du att du och din syster är lika? Nej det gör jag faktiskt inte. Ser inga likheter överhuvud taget, haha. Vet att många tycker att vi är extremt lika. Men det är vi inte, okej ?;)

 

KRAM


Sundayy

Hejsan på er:)

Kom nyss hem från Nine, sov där inatt, därav den dåliga uppdateringen! Ska snart åka hem till farmor och farfar för att äta lite frukost och ha det mys. Men efter det ska jag sätta mig och plugga, och sen blir det dans för hela slantet. Ska försöka sola lite också, när jag ändå är där nere :)
Men jag ska även försöka slänga in lite roliga inlägg, så ni får hålla kik !

Nu måste jag ta på mig skor för att dra mig bort mot f&f!

PUSSSPÅER
 hehe, hittade en riktigt gammal bild!

saturdaynight

Hej hopp folket :)

Kom precis hem till nine, ska nog dra ner till ä-borg. Sen får vi se vad som händer oss ikväll, hehe. Hann inte skriva ett inlägg innan jag åkte hit, så jag tänkte bara slänga in ett inlägg så ni vet att jag lever, haha. Men vi hörs senare!

HUGS

reading

Nu har jag läst klart, nu ska jag sätta mig och skriva en recension. Alltid lika rolig haha.

Kvällens planer är tyvärr inställda, så nu får vi se vad som händer!!, ska ni hitta på något roligt kväll?:)
kraaam

hot or not- handsmycke

Många stora bloggare, tex kenza, använder handsmycke. Själv tycker jag att det varken är hot eller not, är väl ganska hot till rätt outfit och på rätt personer. Vad tycker ni, hot or not?

 bild google

saturdaymorning

Hej bloggen :)

Denna dag kommer bli looovely! Ska ta och läsa 2 sagor av hc andersen som jag ska skriva recension på, sen läsa lite musik &bildprov, sen blir det att fota med syster (om jag inte gör de innan plugget, brukar bli så). Jag och syster har en massa roliga idéer förstår ni! Så bilder kommer ju sen! Ikväll blir det också ganska roligt ska jag säga er, träffa lite folk för en gång skulll, haha;)

Nu ska jag gå och fixa sminket för fototimeeee, vi hörs senare!

Vi kör på dagens fråga, ställ frågor i detta inlägget, så svarar jag sen :)

PUSSSS

 Loveyou syster!
(fradaa.blogg.se)

Trött? snarare död!

Hej läsare :)

Kom precis hem från ninis, hade en väldigt mysig kväll. Men jag somnade i hennes säng, och när jag vaknade så visade det sig att busungen hade gästbloggat, roligt de! :)
Nu är jag heelt död, eftersom jag blev störd i min skönhetssömn, haha! Imorgon blir det till att sova ut, sen kanske att jag följer med nine ner till ä-borg för att kika på lite handboll, vem vet?

Nu blir det garanterat sängen för min del, ska bara gnugga tänderna först, hehe!

HUGS
 en liten bild från i somras, som jag hittade :)

Nine gästbloggar ffs!

Hallåå alla glada! Ninis här :)

Trodde faktiskt aldrig att jag skulle skriva ett inlägg här, men oj så fel jag hade! Emma ligger nu i min säng och typ halvsover och jag lyssnar på min och emmas favoritlåt, down. Underbar låt!
Jag har fasen inte en susing om vad jag ska skriva om så jag känner att jag avslutar nu, haha :)

PUSS&KRAM


Emma, när du ser detta sen ville jag bara skriva att du är bäst och jag älskar dig! 
grahn hjärta hedlundh, always! (L)
MOMBILLMIF<3 / puss din ninis.


du & jag tjockis!



inte lille gamla bilder, men man får ju bjuda lite också! (: + att jag har många fler, men dom lägger jag dock inte in! Då dödar emma mig..

Fredagkväll

Hej sweeties!

Sitter nu hemma hos Nine med nine, august och marcus, 2 goooa killar som jag känt sen uunga år! Nine tyckte att jag var tråkig som inte uppdaterar, så hon tvingade mig att logga in på blogg.se och skriva att jag var hos henne, haha;)
Men nu ska vi forsätta kolla idol och bete oss allmänt stört! haha, favoriterna Tove och Erik sjunger duett just nu, goooo!

PUSSS

Booooots

Hej!
Fick en fråga om mina svarta kängor, vilken storlek, om dom töjer sig osv så jag tänke att jag kunde göra ett inlägg om dem!

Jag har storlek 39 på mina, och ja, dom töjer sig lite! Jag trivs jääättebra i dem, übersköna! Så jag tycker verkligen att du/ni ska köpa dem, ni lär älska dom! :)

fredag den 13

hej läsare :)

Sitter nu med Isabelle och pluggar lite, fick sluta en timma tidigare så vi gick hem till mig för att fixa en idrottsledarskaps uppgift, ska ha lektion för småttingar om ett par veckor, hehe! Köra skiten ur dom!
Men nu måste vi plugga, vi hörs sen!


PUSSSSSss

 bild från i sommras, när isabelle följde med mig till Billdal, mys!:)

Of to school

Hej hopps :)

Blev ingen vidare morgonbloggning, haha. Skönare att sova, right?
Hur som, har nu gjort i ordning mig för skolan och ska slänga mig iväg, tänkte bara skriva hej först:) Jag skriver mer när jag kommit hem runt halv 3, puss påer! Ha en toppppendag!

  i love my boots!

skönt

Ja, de ska bli väääldigt skönt att krypa i säng nu! Ska försöka sova så länge jagkan imorgon, börjar ju lite senare än vanligt imorgon! Så det blir bloggning imorgonbitti, hihi..
Nu ska jag ta och lägga mig så att jag är pigg imorgon, för en gång skull :)

PUSSSPÅER

svininfluensa

Nasse jobbar i motvind...

 

Brunt?

Ska jag färga brunt efter jul??


Thursday

Hej alla goa läsare :)

Har precis fått lite mat i magen och nu sitter jag halvt död i soffan! Helt slut, efter skolan gick jag ner till stan och hade min kompis danssgrupp somsagt, sen efter de fick jag solat lite också, skönt! Saknar sommaren något fruktansvärt, eller hur?

Nu ska jag ta en piggelin(endast 55kcal), och det är fruktansvärt gott! Sen blir det bara att ta det lugnt, och sen lite soplugg, stort förhör om hinuismen imorgon, ganska intressant faktiskt :)
Blev ingen filmsnutt idag, för de första hann jag inte, och för det andra så hade jag inget kamera, men jag får se om de blir något på söndag istället! Sovmorgon imorgon så då blir de bloggning, och kanske lite fotografering innan jag kilar iväg till skolan.

Vi hörs senare!
PUSSSSSS

 ser inte helt fel ut!

Wedneeesday

hejhopp igen:)

Sitter nu i soffan och har precis kollat klart på so you think you can dance, sjätte säsongen nu, uuunderbart! Men nu ska jag kolla lite på vänner och läsa igenom fysiken en sista gång, sen blir det sängen!

Åker ner till dansen direkt efter skolan imorgon så jag är inte hemma förän runt 7 tiden, men då blir de bloggning ska ni veta :)

Godnatt på er sötnosar!


Är det sant att....svaren!

är det sant att du är oskuld? Nej

Är det sant att du har en kille eller någon på g? Privat

är det sant att du skryter mycket? Inte vad jag själv tycker

Är det sant att du hittar på saker bara för att ha något att skriva om, Ex. "Just nu är jag med Nine :)" Fast än du inte alls är det? Nej, så är det inte!

Är det sant att du är väldigt falsk? Har hört rykten om att folk tror det om mig, väldigt tråkigt! För så är det inte.

Är det sant att du tuggar eller suger på dina läkerol? Haha, jag gör nog både och.

är det sant att du hade sex utomhus i stan i somras? Haha nej det är inte sant

Är det sant att du inte är lika fin nu som du va förra året? Jadu, det får ni avgöra

är det sant att du är 1,76 cm lång? Nej, jag är ungefär 1, 75

Är det sant att du har någon slags ätstörning? Nej det är inte sant

Är det sant att du brukar låna kläder från din syster? Jag brukade alltid göra de förut, men inte längre.

Är det sant att du är villig att berätta hur du sköter om ditt hår? Haha ja det är jag nog. Sover aldrig med blött hår, plattar det inte och använder ofta balsam.

Är det sant att du har redigerad några bilder i ps så du ser smalare ut? Nej det är inte sant.

Är det sant att du haft sex med någon mer än martin? Jag har inte haft sex med Martin, så ja.

Är det sant att du har varit jättefull eller ganska full någon gång? Hehe, kanske de kanske

Är det sant att du har större midjemått än din storasyster? De har jag ingen aning om. 

Är det sant att du har gått ner i vikt på sista tiden? Det är möjligt

Är det sant att tightsen som du har 11 november är din systers? Nej, jag har köpt likadana.

Är det sant att....Emma härmar Kenza

Yes det är de :) Tyckte det var en väldigt rolig idé faktiskt! Så nu snor jag den, bara så ni vet.
Ställ lite frågor, går ju en deeel rykten om mig har jag hört ! Så nu kan ni ju se om det är sant:)

Är det sant att....
svarar senare ikväll :)

KRAM


Skolaskolaskola

Hej!
Ibland är det som om skolan inte tror att man har något annat liv! Om man räknar från idag och 9 dagar framåt så har jag, 3 prov, 1 stort läxförhör och 2 stooora inlämningar! KUL! Denna helgen lär ju inte bli speciellt rolig...
Har en fruktansvärd huvudvärk och är inte alls på bra humör. Ledsen för att de går ut över er men jag behöver bara skriva av mig lite.
Ska nu sätta mig och plugga lite fysik och religion, och sedan blir det promenix till konsum för att köpa chokladpudding(för er som undrar, så är det inte speciellt onyttigt, i rätt mängd!), sen blir det plugg igen, och förhoppningsvis så är jag klar med pluggandet till klockan 21 för då är det greys anatomy, annars får jag väl skippa de denna veckan också.

Imorgon ska jag ner och ta ett danspass för en danskompis så de kan finnas en liten möjlighet att jag kan filma dansen imorgon, beror lite på!

PS: Till dig som tycker att jag är en fjolla som tror mycket om mig själv, gulligt av dig. Va det inte du som sa att jag kränkte folk? Jaja, alla har rätt till en egen åsikt. Och om du nu stör dig så himla mycket på mig, sluta stödja min blogg?:)

 

Kram på er


dagens 11november


Halsduk: ginatricot
Tröja: mq
linne: ginatricot
tights: jc
skor: converse

Godnatt bloggen

Nu ska jag hoppa isäng, imorgon blir ingen vidare bloggdag för min del. Ska dra iväg mig till skolan och efter skolan blir det bara en maasssaa plugg! Men jag ska allt försöka slänga in ett inlägg lite inimellan mitt pluggande! Hoppas ni sover gott inatt och har en underbar dag imorgon, så hörs vi imorgoneftermiddag!
PUSSSPÅER


ska ta och fixa lite nya bilder snart också, så slipper ni se massa gammalt!

Tyra banks

Jag håller med er alla läsare, Tyra Bank är naturligt vacker. Och jag blir lika besviken när jag läser att hon har gjort en näsoperation. Tro det eller ej, men hon har faktiskt gjort en näsoperation!

  

dagens kommentar 10november

baconfeber.. de va roligt emma! verkligen något att skämta om! hoppas du får det!

svar: haha, asså herregud! Tyckte de va jätteroligt, alla har väl olika slagshumor:) Tänkte bara slänga in ett skämt i denna jädrans svininfluensahysteri! Men ta de som ni vill, var bara tvungen att ta upp den :)

KRAM

dagens fråga 10november

nu under vintern har mina läppar kännts jättetorra trots att ajg använder lypsyl flera gånger om dagen. har du några tips? ska jag sluta använda lypsyl?
svar: Svår fråga, skulle nog säga att du ska sluta använda lipsyl. Vet inte varför, men bla min pappa har sagt till mig att de bara är bullshit med lipsyl. Men själv tycker jag att de hjälper :)

 

KRAM


naturligt vacker?

Ser det inte ut som att Tyra Banks har opererat näsan?


mys

Hej alla läsare!
Sitter nu med en kopp kaffe och värmer mig framför brasan! Ibland är det ganska skönt att vara sjuk, fast dock inte den här jäkla hostan! Har inte fått pluggat något idag heller, kom på att mina fysikböcker var i skolan så min far får köra upp mig till skolan snart så jag får hämte dom! Men nu ska jag fortsätta värma mig framför brasan och dricka upp kaffet, hehe. Hoppas ni alla haft en riktigt mysig dag :)
PUSSS

 

Morgon

Hej alla läsare :)

Ligger nu och hostar som en galning i soffan, dock ingen feber! Men jag har träningsvärk i magen sen allt hostande inatt, skitjobbigt! Får bli att stanna hemma denna dag, ska försöka plugga en maassaa idag och sen blir det till att försöka fixa bort hostan! Har inte tid att vara hemma från skolan just nu. Men jag ska försöka blogga så mycket jag orkar idag :)

PUSSSSS

Bor just nu i detta linne just nu, de är som ett underklädeslinne från Björn Borg, i loooove it!


Sjuk?

Skulle bara slänga in ett inlägg och säga godnatt :)
Tror jag börjar bli sjuk också, jättejobbigt! Kanske är det baconfeber, haha!

Vi hörs imorgon sweeties!

 saknar min isabelle som varit i usa i 2 veckor!


dagens frågor 9november

Hej och tack för en bra blogg!
Min fråga är hur månge besökar du har och vad du tränar för något? Till exempel friskis eller fotboll?
Jag har mellan 400-450 besökare om dagen, och jag tränar dans samt lite situps och sånt hemma.

mår du bra av att kränka andra? om du svarar nej, varför gör du de då :) ? Jaha du, så kan man ju också säga. Jag tycker själv inte jag kränker folk överhuvetaget? Så du kan ju gärna ta och förklara vad du menar med din underbart mogna fråga :)

jag tänkte fråga dig om du skulle kunna visa en bild på dig i helkroppsfigur, typ bekini, då & nu bilder omdu förstår? Det vet jag inte om jag kan. Ni får kolla i mitt arkiv så ser ni bilder från i sommras på min kropp.

vad har du för midjemått? fattar inte varför du är rädd att berätta det! Jag är inte rädd för att berätta de, jag vill inte berätta det! :)

har du skickat in bilderna än? Kanske, kanske inte!

hur känns det att din syster är smalare än dig? Jag bryr mig inte överhuvudtaget!

hur ställde du in kameran på bilderna du tatt på din syster nyligen? hon har bland annat två av bilderna som sin header nu. Vad hade du för ISO värde? Jag kommer inte riktigt ihåg, 400 eller 800 i ISOtal.

har du gått ner i vikt på sista tiden? Vill helst inte diskutera min vikt.

kan du inte ta kort på ditt rum från olika håll och visa här i bloggen? Jo det kan jag göra! :)

hur ofta använder du plattång eller liknande? Plattång använder jag aldrig. Däremot använder jag fön.

gaaaaaah bara viktfrågor hela jävla tiden! trött på't? Ja, fruktansvärt trött!

bestämt om du och din syster ska sätta ihop bloggarna? Nej, vi funderar på det. Men vi får se vad som händer.

håller med den andra som kommenterade! seriöst, vafan är ni så jäävla besatta av hennes vikt för? Låt henne vara som hon är! "vad tycker du om att din syster är smalare?"
är frida ens smalare? det spelar ju iaf ingen roll, för du är ju jätte smal! det är fan fult att vara för smal! Sluta vara så jäävla besatta!
Svar: tack!:)


hot or not- johnny depp!

Ååååh, jag dör när jag ser johnny på tv, film, bilder, ja ni förstår! Han är så fruktansvärt het! Vad tycker ni, hot or not?:)

 

Galen Lördag

Jag, syster och min mamma var ute och gick med hunden bakom junkyard, i trollhättan i lördags! Hörde en massa skirk i skogen, det var fruktansvärt. De lät som någon blev torterad! Så vi sprang tillbaka till bilen, ringde polisen och sen så skrev vi upp regnummer på 2 bilar som stod där o grejer, haha. Så polisen spårade killarna och sen visade de sig, ja ni kan ju läsa artikeln i tidningen, var även på nyheterna på radion, hahah!


dagens 9november


Tröja: Ginatricot
tights: jc
skor: converse

Questions

Många som har lite frågor o ställa mig, så jag tänkte att ni kunde ställa lite frågor nu, som en "minifrågestund/dagensfråga" så svarar jag senare ikväll :)

KRAM PÅ ER


mysvovve!


Måndag, en ny vecka

Hej allihopa :)

Sitter nu och dricker kaffe och kollar lite tv, ska snart ta och plugga lite franska och fysik. Har ju ännu mer prov nu, fyfy! Skolan tar kål på än för tillfället. Har också en megastor uppsats om en utländsk författare som ska vara klar nästa vecka, suk! Ska ladda in lite dagens snart, och sen blir det plugg!
Har ni haft en bra dag?

Kraaam

söndagsmys

Nu ska jag krypa upp i soffan och njuta av de sista timmarna denna helg! Har varit en sjuk helg haha. Speciellt gårkvällen, :) men kul var det! Party hemma hos en kompis med fullllt hus!

Nu blir det film och socker!

 +

hot or not- pälsjacka

Ja, många lär bära pälsjackor i höst/vinter. Jag älskar pälsjackor, och tänker snart investera i en. Men vad tycker ni, hot or not?

 
bilder: google

dagens 8november


Jacka: zara
halsduk: ginatricot
t-shirt: att.
tights: jc
skor: hm


25 minuter

Hej hopp!

Nu har jag 25 minuter på mig innan jag ska iväg igen!
Vaknade klockan 10 och då var det bara att hjälpa till att baka till min morfarm sen hem till morfar, var där till kl halv 3, direkt till dansen och nu kom jag nyss hem från dansen och ska snart iväg till far och farfar. Är väl hemma runt 8 tiden kanske, och då blir det lite bilder och så :)

Nu ska jag ladda in dagens och sen iväg!

PUSSSSSs

farsdag

ojojoj, busy day... skriverrunt 5tiden!

PUSSSSSSs

Goodmorning sunshine!

Godmorgon på er!

Vaknade precis, och nu ska jag äta en god frukost innan jag hoppar in i duschen. Denna dag kommer bestå av att ta det lugnt och ha det allmänt gött!
Men självklart ska jag blogga en massa också, så håll kik hela dagen :)

PUSS PÅER


dagens 6november


halsduk: zara
jacka: zara
tröja: att.
jeanstights: vila
skor: hm

fridayyynight

Helloo again!

Nu är jag halv död ska jag säga er! Skulle faktiskt vara skönt att lägga sig nu, men något säger mig att jag inte ska somna före klockan tolv när det är helg, haha. Vi får se om jag orkar hålla ögonen öppna :)
Imorgon blir en lugn dag, ska försöka hitta på ngt roligt tänkte jag!

men nu blir det ingen mer bloggning denna dag! Men vi hörs imorgon PUSSS

 bild från i sommras


Trötter

Hejhopps!

Nu är idol slut för kvällen, eller iaf när dom sjunger nu ska jag sätta mig och kolla på lite bilder som jag ska skicka till ********** , hehe :). Lite småspänd, men mer säger jag inte!
På söndag ska jag försöka filma dansen också, har ju glömt bort det helt!
Ni glömmer väl inte att det är farsdag på söndag heller? Köp något gulligt till era pappor, och låt dom njuta av frihet en hel dag!

Men nu ska jag sätta mig och kolla på massa bilder som ska skickas somsagt!

PUSSSSSS


Heeelg!

Hej alla goa glada läsare!

Kom nyss in från en lååångpromenad, bort till slussarna, tillbaka till stan, upp i strömslund och runt och hej å hå! Det tog en och en halv timma i powerwalk!
Denna kväll blir lugn, med matlagning, bloggning och idol ihop med mor och syster! Är helt slut efter denna dag. Svenskaprov var det idag, och det gick faktiskt jättbra! :)

Har fått mångra frågor om vad jag gör när jag får sötsug, speciellt på helger när man sitter och tittar tv. Då vill man gärna ha en godis att suga på och jag håller med er totalt! Men jag har ett litet knep som jag fick av min syster för ett tag sen, köp läkerol! Jättegott och det är lika mycket kcal i en läkerolburk som det är i en centerplopp! (40 kcal). Så det är vad jag ska äta ikväll :) Gott va?

Imorgon vet jag inte vad som händer, brukar ju vara den här helgen som jag åker till göteborg, men denna helgen blir jag kvar i trollhättan. Har lite blandat att göra här hemma. Imorgon ska jag tömma garderoben och slänga de mesta av mina kläder, sköönt!

Men nu lir det matlagning, grönsakswook med kyckling!
Det kommer droppa in inlägg under hela kvällen :)

 --->


Dagen innan Fredag

Ååååh, vad skönt det ska bli med helg. Sista dagen i skolan denna vecka, imorgon, hur skönt som helst!
Denna dagen har bara bestått av att jag suttit med mitt ansikte i böcker och pluggat, samt ett utverklingssamtal som gick väldigt bra!
Nu ska jag plugga en stund till, sen blir det att sova... imorgon har jag inget plugg så då ska jag blogga, ladda in lite roliga bilder, kanske videoinlägg, och dagens m.m.
Ber om ursäkt för en dålig bloggvecka, men det bli nog bättre!

Godnattpussar på er!


dagens fråga/frågor 4november

Ska du skicka in till samma agentur som din syster alltså Modelone?  Jag säger ingenting förrän jag vet mer än vad jag gör just nu.

måste man inte ha 60 cm i midjan för att kunna bli modell? du hade ju 65 skrev du för ett tag sen. har du blivit smalare? Det var väldigt längesen jag skrev att jag hade 65 runt magen, eller? Jag kommer inte ihåg :)  vet ej om det är 60 man ska ha. Men jag vet att jag har de rätta måtten.

KRAM


skolan

Hej alla sköna!

Sitter i skolan och har en håltimma för en gång skull, sköönt! Så nu ska jag ta och fixa lite plugg, så har jag mindre att göra när jag kommer hem. Dock har jag väldigt mycket plugg att göra hemma ändå + att jag ska på utvecklingssamtal idag, ojojoj. Har absolut ingen aning om hur det kommer gå men jag hoppas på det bästa, ni får hålla tummarna för mig!
Men nu ska jag svara på frågorna ni ställde igår sen blir det till att fixa lite plugg och sen sista lektionen till klockan halv 4, då slutar jag!
Så vi hörs senare

PUSSS


Tröööött

Oj vad segt det är att gå upp på mornarna nu när det är så mörkt ute!
Ska kila till skolan nu, men jag skriver så fort jag får möjlighet! Skulle bara skriva så att ni vet att jag lever, hehe.

PUSSSSSS:)

streeeessssad!

hejhej!

Hinner verkligen inte blogga just nu, har prov på fredag kom jag just på och jag har lovat min mamma att damsuga lägenheten, när jag sa till mamma att jag inte kunde städa för jag hade plugg blev hon lite arg, då jag varit på överby idag sen klockan 4-7, ajaj!
Så nu har jag lite mycket att göra, och en lite smått arg mamma. Så vi kör en dagens fråga idag igen, så svarar jag lite senare!


PUSSSSSS


dagens 4november

 
Jacka: zara
halsduk: ginatricot
t-shirt: london
byxor: hm
skor: converse

StrawberryCheesecake

  fruuuuktansvärt gott!


hot or not- uggs!

Har sett många uggs vandrande runt i Trollhättan och Göteborg denna höst.
Jag gillar inte uggs, och tycker att det ser riktigt roligt ut. Dem är säkert sköna, men de är något som jag inte kommer ta på mig i höst! Så för mig är det not!
Men vad tycker ni, hot or not? :)


ice cream!

Mmmmm, snart blir det att gå bort och köpa BJ, frågan är bara vilken smak det blir idag! :) Äääälskar strawberry cheescake, men tycker då att hägendaz strawberry cheescake är mycket godare!
Men vi får se, kanske testa något nytt:)
Igår testade jag och syster cookie dough, som jag skrev igår. Men den var en liten besvikelse!


dagens fråga/frågor 3november

hur gör man en egen design på sin blogg?  det är så svårt att förklara! Du går in på design och trycker på redigera stilmall, tror jag det står. Sedan kan du söka på google för olika koder, så lärde jag mig :)

vad pluggar du? För tillfället, svenska & idrott, samt matte&franska

Jag har förstått att du och din syster är nyttiga och tränar rätt mycket. Hur hålle ni uppe motivationen? jag tröttnar efter en vecka.. händer de aldrig att ni faller dit och gluffsar i er? Det är tufft, men de gäller bara att bita ihop! Det har hänt att jag gluffsar i mig ibland, vet inte med min syster. Men inte så mycket längre, då det inte känns så värt att trycka i sig massa socker och fett.

Dricker du te som mellanmål? Oftast gör jag det, eftersom sötsuget är som mest vid 3-4 tiden, speciellt när man kommit hem från skolan, hehe. Men det gäller bara att bita ihop somsagt och dricka massa te, haha.

Vad brukar du äta till frukost? Oj, det är väldigt olika. Är verkligen ingen frukost person så på vardagarna brukar det oftast inte bli någon frukost överhuvetaget, hehe. Men annars äter jag flatbröd, med kalkon på och något litet glas lättfil.

 har du skickat in bilder till någon modellagentur? om inte, ska du kanske göra det? Nej jag har faktistk aldrig gjort det. Men jag kan avslöja att jag ska göra inom en kort tid, men mer säger jag inte! :)

Kul att ni stället frågor, och jag hoppas ni fått svar på dom :)

 


Tuesdayyy

Hej igen!

Efter en låångpromenad med hunden är jag nu hemma, och måååste plugga suck! Känns som om jag inte gör något annat... ska även städa mitt rum som för tillfället ser ut som ett bombnedslag, men jag har bestämt att jag inte ska plugga efter klockan halv 9 ungefär, så då blir det bloggning OCH BJ, idag igen hehe.
Så fruuktansvärt gott!
Nu börjar min blogg bli lite tråkig igen, så kom gärna med nya idéer och så:)

Vi kör på dagens fråga idag, ställ vilken fråga ni vill, så svarar jag senare idag!:)

PUSSSSSSs


Schooool

Hej alla goa människor :)

Sitter nu i skolan och inväntar nästa lektion, slutar klockan 3 och då blir det hem och ut med hunden! Nu blir det engelska.

PUSSSS

Godnatti

Ännu en dag som bara flög förbi!
Nu måste jag sova, ska upp 6 och gå ut med hunden, puh!
(dagens outfit var samma som 31oktober)

PUSSSSSSSS


Ny vecka

Hej alla goa läsare :)

Idag har det varit ännu en såndär dag när minutrarna bara flyyygit iväg! Slutade klockan 4, och då var det hem till far och hämta packning, sen ut med hugo i drygt en halv timma. Var hemma här i lägenheten klockan 5 och då skulle jag gå bort och handla in dagens middag m.m. och det tog sin tid ska jag säga er..... hehe. Sen hem och då var det middag och massa pluggning som gällde! och nu är jag äääntligen klar och nu är det en promenix med hunden&sis som står på schemat. Sedan blir det att kasta sig i soffan, kolla sex and the city och äta BJ- cookie dough! Aldrig ätit, någon av er som gjort? isåfall är den god?:)



Nu ska jag berätta varför det tog sån fruktansvärd tid att handla mat, obs! kanske inte det roligaste att läsa, men jag bara måste berätta!

Det började med att jag halkar när jag kommer in på ica-supermarket och är sååå nära på att sätta mig ner på golvet men jag klarade mig! Sen hittade jag självklart inte den soppan som jag skulle använda till middagen, så jag tänket att jag kunde köpa allt jag behövde på ica och sen gå till hemköp och köpa soppan där... hur som, när jag plockat till mig alla varor och skulle ställa mig i kassan, så hamnar jag sjääälvklart hos en tjurkärring, och då ska ju inte kortet funka heller, SUCK! Så hon fick dra kortet i hennes egna apparat, och sen så frågade hon mig om jag ville ha kvittot(trodde jag)...

Jag: nej det behövs inte..( och jag börjar gå mot mina varor för att packa)

Kassörskan: MENDU! Ska du inte betala eller?
Jag: Men vaddå? funkade inte kortet?

Kassörskan: Jo?! jag frågade ju om du skulle betala med kortet! (nu är det världens längsta kö i min kassa)

Jag: hehe, jasså, oj...(jag går fram och betalar och går snällt där ifrån)

Nu går jag mot apoteket för att köpa ipreen, och allt går bra tills jag går ut från apoteket och en tjej kommer springande efter, för jag har ju då glömt min vara i butiken, SUUUCK!

Nu var jag så generad jag kunde bli, och jag hade bråttom hem, så jag skyndar mig bort mot hemköp för att köpa soppan och på vägen så går den jävla påsen som jag har alla varor i sönder, och all skit åker ut över hela gatan...SUUUUUCK!  Kastade i allting i påsen, bort till hemköp, hittade soppan!! Sen var det bara att gå hem, sikken nöt man kan vara, haha!

 

Men nu ska jag sluta skriva, måste ut och gå med syster och hunden!

 

PUSSSSSSS


Godnatt!

I know, ingen vidare bloggdag för mig idag, men ibland är det så :) Hoppas ni haft en toppendag, en toppenhelg och ett toppenlov! Så hörs vi imorgon sweeites!

PUSSSSSS


Kate Moss

Vad tycker ni, var hon lika vacker som liten? haha


hot or not-haircolor

Många färgar håret mörkt nu på hösten/vintern, och jag har också fundert på att göra de. Vad tycker ni, hot or not?:)


SÖNDAG!!!

Hej hopp:)

Fick en aning panik när jag nyss kastade mig i soffan och kom på att det är söndag kväll och imorgon är det skola!! fyy, och vad har denna dag tagti vägen??
Vaknade halv 12 (mådde ej sådärjätte bra!hihi), sen ut på en kort promenad för att försöka få bort huvudvärken, och gick då förbi farmor o farfar. Man säger ju att tiden går fort när man har roligt, plötsligt var klockan 2 och jag fick springa hem för att jag skulle ner till dansen :)
Dansen gick jättebra, efter de hem o packa m.m. och nu är jag äääntligen hemma, liggandes i soffan och bara slööar. Hur skönt som helst!

Ska sätta mig och blogga lite mer nu, och sen blir det djävulen bär prada !!:)

PUSS PÅ ER


dansdansdans

hej :)

hinner inte skriva nu , måste skynda mig till dansen. Vi hörs klockan 6 :)

PUSSSS


RSS 2.0