blondspray

Ett bra tips om man inte vill bli allt för blond och inte har lust att betala massa för slingning!
Köp blondspray, observera att man måste ha någolunda blont hår för att de ska funka :) och jag vet att de håret inte mår så bra av de, men de gör de inte av slingor heller !
Blondspray kan ni köpa i de flesta affärer där de har hårfärg :)


Kommentarer
Postat av: Anonym

det finns folk som har tappat hår efter att ha använt sån spray. Bara så du vet

2009-07-10 @ 21:05:02
Postat av: Anonym

Är det något man kan tvätta bort eller är det precis samma sak som vanlig hårfärg?

2009-07-10 @ 22:14:13
Postat av: emma

jag brukar tvätta bort de efter ett par timmar.

Ja, jag vet att de är några som tappat håret, men de är också 90% som inte gör de. Och dom som har tappat håret har oftast blekt och slingat håret extremt mycket !

2009-07-10 @ 23:13:52
Postat av: Johanna

Det funkar, jag har använt det sen 2003. Jag är 28 år. Jag blöter ner håret, sprayar i plasthandskar och fördelar det försiktigt över överväxten. Det bleker lite grann och jag tvättar ur igen efter 4 -5 timmar. Jag upprepar detta varannan månad, under vinterhalvåret. På sommaren bleker solen. Med sprayen ser det mycket bra ut. Man får förståelse för hur solen bleker och kan "tänka slingor" när man sprayar. Mitt hår har alldeles förträfflig kvalitet. Sprayen är snarare fördelaktigt för mig. Frisörer förstör genom att alltid dra ut färgning och slingor så att håret slits. Frisörer anser ofta att de är sakkunniga, men alla kommer inte med vett och förnuft. Som konsument är jag väldigt kritisk och vill att det ska se naturligt ut. Vissa frisörer har försökt "packa på" trendiga produkter till ingen nytta... ETT ANNAT TIPS: Jag blev av med fett hår med, genom att tvätta enbart hårbotten i handfatet med duschcreme var tredje dag. Håret blir enormt tåligt och fräscht. Man behöver bara tvätta det helt med schampo 1 gång i veckan... Obs! Jag har mörkblont hår/cendréfärgat.

2011-02-15 @ 14:08:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0